Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την ...εξάρθρωση των εθνικών ομάδων και τις ποινές, αλά 17 Νοέμβρη που επέβαλε η ΕΟΠΕ σε διεθνείς άνδρες και γυναίκες.

Nίκος Ρουμελιώτης: Δύο χρόνια και 5 αγωνιστικές. Ιζαμπέλα Ιβάνοβα: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές.

Παναγιώτα Καραγκούνη: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές

Τζίνα Λαμπρούση:  Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές .Kατερίνα Γιώτα: Έξι μήνες και 3 αγωνιστικές
 
Δεν πρόκειται για ποινές του κακουργιοδικείου για τα μέλη της 17 Νοέμβρη και την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά για ποινές της ΕΟΠΕ και την … εξάρθρωση των Εθνικών βόλει.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε την κλήση σε απολογία άλλων 11 διεθνών βολειμπoλιστών, την αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ηρακλή Κηφισιάς και έπεται συνέχεια. Δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους που τιμωρήθηκαν οι διεθνείς, λίγο πολύ τους ξέρετε, αλλά με την… φυλάκιση των παικτών.

Όπως είναι γνωστό είναι πιο σοφό να προβλέπεις και να νουθετείς, παρά να τιμωρείς. Η τιμωρία είναι το έσχατο μέτρο και ταιριάζει σε κοντόφθαλμους παράγοντες που δεν έχουν αρμονία με την πραγματικότητα, έχουν χάσει τον έλεγχο και δεν μπορούν να διοικήσουν.

Η τωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ έχει φτάσει το άθλημα στο ναδίρ, δεν μπορεί να διοργανώσει τα πρωταθλήματα, διέλυσε τις Εθνικές, δεν κάνει ανάπτυξη κι όμως εξακολουθεί να υφίσταται, αφού ουδείς διανοήθηκε να παραιτηθεί, αφού δεν έχει αντικείμενο εργασίας.

Φιλέ ή σίδερα φυλακής;


Και όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνει την παρουσία της με απανωτές τιμωρίες, μετατρέποντας το φιλέ που χωρίζει τους αθλητές, σε σίδερα φυλακής. Τιμωρώ, άρα υπάρχωΚαι το παράδοξο είναι ότι οι αποφάσεις είναι ομόφωνες, δεν βρίσκεται ένας να διαφωνήσει, να φωνάξει «κάντε κράτει», να διαμαρτυρηθεί.

Όλο το ΔΣ της ΕΟΠΕ βρίσκεται σε ομαδική ύπνωση, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Αχιλλέα Μαυρομάτη, που ως νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, έχει έφεση στα δικαστήρια, στην τήβενο, στις εξοντωτικές ποινές.

ΥΓ1: Επικεφαλής της επιτροπής Εθνικών ομάδων είναι ο  Γιώργος Μανωλόπουλος που έχει τεράστιο μερτικό για τα δεινά του Ηρακλή.

Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας είχε έρθει σε οξεία αντιπαράθεση με τον Νίκο Ρουμελιώτη, στο επεισόδιο με το κουτί μπύρας που πέταξε χούλιγκαν του Ηρακλή στο ματς με τον Άρη. Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

ΥΓ2: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τις … ιστορικές, από την αρνητική πλευρά, αποφάσεις πήραν οι: Αχιλλέας Μαυρομάτης, Κωστής Ψαρουδάκης, Γιώργος Διωνάς Παναγιώτης Σιδέρης,  Γιώργος Μανωλόπουλος, Γιάννης Στουραίτης, Μπούλα Τουρσούγκα, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, Θόδωρος Βογιατζής, Σοφία Πική, Ανδρέας Βαρσαμής, Απόστολος Βέτσας, Κωνσταντίνος Βλάσης, Κώστας Κυριακού, Βαρβάρα Λάγιου, Αναστάσιος Πέτκος, Δημήτρης Ράπτης, Θανάσης Ρέρας, Νεκτάριος Χαλβατζής, Χρήστος Σύλλας, Τάκης Χρυσοχόου.
sport24.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...