Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΗΒΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΝΤΡΕΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2-1

Δημήτρης ΤΣΙΚΑΤΟΣ
Έβδομος - πόσους θα δώσουμε ακόμα; -  αγώνας προετοιμασίας για το αντρικό μας τμήμα, χθες το βράδυ στο κλειστό ''Μ. Μερκούρη'' στο Ρέντη με αντίπαλο την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, στην οποία προπονητής επί σειρά ετών είναι ο φίλος μας κι αυτός και πρώην προπονητής της αντρικής μας ομάδας κ. Σπύρος ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ.
Νικήτρια του αγώνα ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού με 2-1 (31-29, 25-23, 18-25) η οποία εκμεταλεύτηκε το κακό και βαριεστημένο πρόσωπο της ομάδας μας και πήρε τη ρεβάνς απο το προηγούμενο παιχνίδι.
Οι αθλητές μας, χθες έπαιξαν κακό βόλει κι αυτό προέρχεται από την παρατεταμένη αβεβαιότητα έναρξης του πρωταθλήματος και θεωρείται φυσιολογικό, όσους τρόπους διατήρησης του ενδιαφέροντος κι αν εφευρίσκει ο προπονητής μας.
Όλος ο κόσμος του βόλει, αναρωτάται, πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους τα πρωταθλήματα, αλλά απάντηση δεν παίρνουμε.
Κορυφαίος παίκτης του αγώνα - και κάνουμε μιαν εξαίρεση εδώ, για αναφορές αυτού του είδους - ήταν το λίμπερο του Ολυμπιακού Κ. Λ. Κογκαλίδης, ο οποίος πραγματικά έβγαλε απίστευτες άμυνες και βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του με τη σχεδόν άριστη υποδοχή του.
Το ευχάριστο για το σύλλογο μας είναι η επάνοδος σε αγώνες - μετά από καιρό, λόγω τραυματισμού - του Κ. Γ. Κογκαλίδη. Είχαμε λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε μια μονομαχία τύπου Κράμερ εναντίον Κράμερ!
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Αγγέλου, Βαλιάνος, Νασκιντασβίλι, Στρατηγός, Τσικάτος, Μαρμαρινός, Γρηγορίου, Κογκαλίδης, Πάλι, Ραμμόπουλος, Βογιατζίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...