Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΓΚΡΑΒΑ 1-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ακούγοντας τις οδηγίες πριν τον αγώνα
Έκτος - και δεύτερος συνεχόμενος -  αγώνας προετοιμασίας για το γυναικείο μας τμήμα. Αυτή τη φορά φιλοξενούμενη μας στο ΄΄Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' φυσική έδρα της ομάδας, ήταν η ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ, ομάδα της Β΄ ΕΣΠΑΑΑ, η οποία κέρδισε εύκολα τον αγώνα με 3-1 (21-25, 17-25, 18-25, 25-18).
Είχαμε την ευτυχία να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας, τη μεγαλύτερη ελληνίδα αθλήτρια Μαρία ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία αυτή την περίοδο αγωνίζεται στη Γκράβα. Και αυτή η ομάδα, όπως και το Χαλάνδρι, δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία που αγωνίζεται. Παρουσίασε μία πλήρη ομάδα, η οποία καθοδηγούμενη από το Στάθη ΜΑΥΡΟ, δεν θα έχει καμία δυσκολία να κερδίσει την άνοδο στην Α΄ ΕΣΠΑΑΑ. 
Μαρία ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Αντίθετα η ομάδα μας, σήμερα παρουσίασε το μέτριο πρόσωπο της και δε μπόρεσε να κοντράρει τον αγώνα.
Πάντως, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, γιατί η ομάδα διαθέτει μεγάλο βάθος φέτος και δίνεται η δυνατότητα στον προπονητή μας κ. Νίκο ΛΙΓΝΟ, να έχει πληθώρα άξιων επιλογών.

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Αλεξίου, Βουλγαράκη, Καραγιαννίδου, Κουτουζίδου, Λαζαρίδου Αλκμ., Λαζαρίδου Κ.,  Πατσιαβούδη, Στρατίκη, Βλάχου, Μπούτσικα, Κατρή, Ορνιθοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...