Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1-3 ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Ελβίρα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Η Κατερίνα ΧΙΟΥ
Πέμπτος αγώνας προετοιμασίας για το γυναικείο μας τμήμα σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Δραπετσώνας. Αντίπαλος μας αυτή τη φορά ο ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, των φίλων μας Μαρίας ΚΟΝΕΤΑ, Νίκου ΓΩΓΟΥ και με προπονητή τον επίσης φίλο μας και πρώην προπονητή του αντρικού μας τμήματος κ. Αντρέα ΓΕΡΟΝΙΚΟ. Χαλάνδρι, το οποίο φέτος θα αγωνιστεί στη Γ΄ ΕΣΠΑΑΑ, κατηγορία όμως που δεν έχει σχέση με τη δυναμικότητα της ομάδας που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Χαλανδρίου. Η αξία της ομάδας είναι για Α΄ ΕΣΠΑΑΑ και πάνω. Σίγουρα αυτήν τη στιγμή, είναι καλύτερη από πολλές ομάδες της Α2. Αθλήτριες όπως οι Χονδρού, Καραχάλιου, Λατίνου που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους χρόνια μέσα στα ελληνικά γήπεδα, είναι τεράστια πολυτέλεια για ομάδες της Γ΄ ΕΣΠΑΑΑ.
Τελικό αποτέλεσμα 1-3 (24-26, 17-25, 18-25, 25-15)
Η Άλκηστη ΑΛΕΞΙΟΥ
Η ομάδα μας, προσπάθησε να κοντράρει την αντίπαλο της και τα κατάφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα, παίζοντας αρκετά καλό βόλεϊ δείχνοντας παράλληλα έτοιμη για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων, αν και εφ΄ όσον...
Η Μαρία ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Αλεξίου, Βουλγαράκη, Καραγιαννίδου, Κουτουζίδου, Λαζαρίδου Αλκμ., Λαζαρίδου Κ.,  Πατσιαβούδη, Στρατίκη, Βλάχου, Μπούτσικα, Κατρή, Χίου, Σιμιτζή. 
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: (Γερονίκος) Χονδρού, Καραχάλιου, Πασάτ, Λατίνου, Μπαϊράμι, Γαρουφάλη, Μαρδάκη, Ένεμαρκ-Κρεμμύδα, Βλασσοπούλου, Κουναλάκη, Ανδριτσογιάννη, Χαραλαμπέλη.
Ευχαριστούμε το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χρήστο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ, για την αφιλοκερδή και άριστη παρουσία του.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Νίκο ΓΩΓΟ για τη λήψη και αποστολή των φωτογραφιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...