Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΟΠΕ: ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ


Σοκ στον χώρο του αθλήματος έχει προκαλέσει η απόφαση της ΕΟΠΕ να...αναστείλει την έναρξη όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων των ενώσεων και των τοπικών επιτροπών για οικονομικούς λόγους. Οι νέες περικοπές που αποφάσισε η ΓΓΑ στις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών σε ύψος 35% περιορίζουν την επιχορήγηση του 2011 στα 2 εκ. Ευρώ (από τα 3 εκ. Ευρώ που ήταν με την τελευταία περικοπή)...

Η ανακοίνωση των περκοπών έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η επιχορήγηση της ΕΟΠΕ για το 2011 περιορίζεται στο 2 εκ. Ευρώ, ενώ ήδη η ΕΟΠΕ έχει εισπράξει το 1,5 εκ. Ευρώ. Μετά την δραματική κατάσταση που διαμορφώθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων με εξαίρεση την Βόλεϊ Λιγκ (Α1 ανδρών).

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή, εξουσιοδοτημένη από το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ, αποφάσισε για οικονομικούς λόγους την αναστολή της έναρξης όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών».

Ανάστατος ο κόσμος του βόλεϊ

Απογοήτευση, κατήφεια και ανασφάλεια διακατέχει τους παράγοντες των σωματείων αλλά και όσους ερασιτέχνες ή, επαγγελματίες εμπλέκονται στο ελληνικό βόλεϊ.

Οι περισσότεροι περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη αλλά δεν ήθελαν να πιστέψουν πως θα έρθει και η αγωνιστική στάση που είναι ότι το χειρότερο για το βόλεϊ, τους αθλητές, τους προπονητές ακόμα και τους εκπροσώπους του Τύπου. Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα και αναλογίζονται τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν αλλά και όσα θα έπρεπε να είχαν γίνει ώστε να αποφευχθεί μια τέτοια οδυνηρή απόφαση.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΣΤΟ VOLLEYNEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...