Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

''ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ''


GOAL NEWS: ΠΑΣΑΠ - ΣΑΚΗΣ ΨΑΡΡΑΣ

«Το βόλεϊ στην καρδιά, όχι στην τσέπη»
Ανάστατος είναι ο χώρος του βόλεϊ με την αναστολή των πρωταθλημάτων, ενώ μεγάλη είναι η ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος. Οι βασικοί φορείς που πλήττονται άμεσα είναι οι διαιτητές και οι αθλητές...
«Κάνω έκκληση στην αθλητική ηγεσία και στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να ξαναδούν το ζήτημα των επιχορηγήσεων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι αγαθό. Σε ημέρες κρίσης είναι διέξοδος για την κοινωνία» δήλωσε στο «Goal» ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας και πρόσθεσε:
«Κλείνοντας τις πόρτες των γυμναστηρίων η κοινωνική κρίση δεν θα βρει διέξοδο και θα γυρίσει στην οικογένεια. Θα ξεσπάσει στον δρόμο. Μπορεί να είμαστε στο χείλος του γκρεμού οικονομικά, μπορεί να έχουν μπει ζητήματα επιβίωσης, αλλά με βίαιες καταστάσεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Οι βολεϊμπολίστες βίωσαν πρώτοι την κρίση και απορροφούν όλους τους κραδασμούς και τις συνέπειες. Εχουμε αποδείξει πως το βόλεϊ το έχουμε στην καρδιά μας και όχι στην τσέπη μας, αλλά ξεπεράσαμε τα όριά μας. Δεν αντέχουμε άλλο. Το ελληνικό βόλεϊ πληρώνει πολλές αμαρτίες και πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη ευαισθησία»
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...