Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ / Ν. ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ / ΤΣΙΛΗΣ / ΤΖΙΑΛΛΑΣ / ΧΡΗΣΤΟΥ

Οι δίδυμοι Γκουντούλα στη δίκωπο άνευ και οι Παπαχρήστος-Τσίλης-Τζιάλλας-Χρήστου στην τετράκωπο άνευ αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Πλόβντιβ.

Δύο φορές ακούστηκε ο εθνικός ύμνος το πρωί στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας στη δίκωπο άνευ και οι Στέργιος Παπαχρήστος-Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας-Γιάννης Χρήστου στην τετράκωπο άνευ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με χαρακτηριστική άνεση νίκησαν τους αντιπάλους τους. Στη δίκωπο οι δίδυμοι Γκουντούλα διαδέχθηκαν στον ευρωπαϊκό θρόνο τους Χρήστου και Τζιάλλα που είχαν πάρει το χρυσό πέρυσι στο Μοντεμόρ ο Βέλο της Πορτογαλίας.
Οι αργυροί παγκόσμιοι πρωταθλητές στην τετράκωπο είχαν πάρει το 2010 το αργυρό με τα αδέρφια Γκουντούλα να βρίσκονται στη βάρκα στη θέση των Χρήστου και Τζιάλλα στην Πορτογαλία. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι φέτος.

Τα αδέρφια Γκουντούλα, τέταρτοι στο παγκόσμιο του Μπλεντ, τερμάτισαν σε χρόνο 6:31.63 μπροστά από τους Ιταλούς Νικολό Μορνάτι και Λορέντσο Καρμποντσίνι (6:34.26) και τους Σέρβους Γιόβαν Πόποβιτς και Νίκολα Στόγιτς (6:43.97).

Η ελληνική 4άδα στην τετράκωπο ήταν πρώτη από την αρχή μέχρι το τέλος με 5:58.12. Το αργυρό πήγε στη Λευκορωσία (Βαντζίμ Λιάλιν-Ντζιάνις Μίχαλ-Στάνισλαου Σκχααρμπαχένα-Αλιακσάντρ Καζουμπούσκι) με 6:01.45 και το χάλκινο στην Ιταλία (Μάριο Παονέσα, Φραντσέσκο Φόσι, Λούκα Αγκαμένονι, Αντρέα Παλμιζάνο με 6:06.10.
sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...