Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 8ου AKTOR CUP ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Οι Κ. Γ. Κογκαλίδης / Κ. Λ. Κογκαλίδης, ήταν οι νικητές του 8ου AKTOR CUP που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ''IRIDES'' στους Αγίους στην Αίγινα, 5-6-7 Aυγούστου.
Στο συναρπαστικό τελικό κέρδισαν τους Πολυχρονιάδη / Κατσιβέλη με 2-1 (21-17, 21-23, 15-12),
Ο Κ. Γ. Κογκαλίδης, ανακηρύσσεται νικητής του συγκεκριμένου τουρνουά για 3η χρονιά, ενώ ο Κ. Λ. Κογκαλίδης, για πρώτη φορά στην πρώτη του συμμετοχή, από τη στιγμή που είναι μόλις 16 χρονών.
Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Μαρούτας / Πετρίτης, που  κέρδισαν στο μικρό τελικό τους Μαρμαρινό / Σπυριδάκη με 2-0.
Όπως βλέπουμε λοιπόν από τις 4 πρώτες θέσεις του τουρνουά, στις 3 συναντάμε αθλητές του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα: Στην 1η θέση και τους δύο αθλητές. Στη 2η θέση τον Πολυχρονιάδη και στην 4η θέση το Μαρμαρινό, συμπαίκτη του Κογκαλίδη στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις.
Το τουρνουά, ήταν υψηλού επιπέδου με 18 συμμετοχές ομάδων, ενώ ξεχώριζαν τα ονόματα των Κλώνου και Μ. Τσαλικιάν, στις εκτός τετράδας ομάδες.
Να συγχαρούμε την εταιρία ΄΄ΑΚΤΩΡ'' και ειδικά τον κ. Ηλ. Κατσιβέλη για τα πολύ επιτυχημένα τουρνουά που διοργανώνει εδώ και 8 χρόνια και κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι νικητές μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα, τα οποία κατανεμήθηκαν ως εξής:
Στην 1η θέση: 300€
Στη 2η θέση: 200€
Στην 3η θέση: 100€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...