Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΔΩΝ


ΜΠΑΙΑ ΜΠΛΑΝΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥΚΗΣ

Παρουσιάζοντας... άλλο πρόσωπο στη β΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Αργεντινής, η εθνική παίδων έμεινε μοιραία εκτός ημιτελικών. Μετά το 3-1 από τη Γαλλία, ήρθε και το 3-0 από τη Βουλγαρία και το όνειρο της 4άδας χάθηκε...


Η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την εικόνα που είχε στα πρώτα τρία παιχνίδια της διοργάνωσης, υπέπεσε σε πολλά λάθη σε όλους τους τομείς και είχε σε κακή μέρα τα επιθετικά της «όπλα», πέραν του Γιώργου Τζιουμάκα που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.


Τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο σετ η Εθνική είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 8-4 αλλά δεν ήταν αρκετό, καθώς η έλλειψη συγκέντρωσης και τα ατομικά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους Βούλγαρους να αντιδράσουν.


Η Βουλγαρία με αντεπίθεση διαρκείας στο πρώτο σετ και τα λάθη των Ελλήνων ισοφάρισε σε 10-10 και ανάγκασε τον Μάκη Δημητριάδη να πάρει τάιμ-άουτ.

Ακολούθησε το 11-12 και με άσσο του Γκερογκίεφ η Βουλγαρία πέτυχε το 14-17, αναγκάζοντας τον Μάκη Δημητριάδη να πάρει τάιμ-άουτ.

Με άσσο του ανεβασμένου Τζιουμάκα η Εθνική μείωσε σε 19-20, αναγκάζοντας τον Μίροσλαβ Ζίβκοφ να πάρει τάιμ-άουτ, ενώ ο διαγώνιος της Εθνικής ισοφάρισε σε 20-20. Τα λάθη όμως για την Ελλάδα ήταν μοιραία, με τον Ιβάνοφ να σκοράρει και τον Κοκκινάκη να δέχεται μπλοκ, κάνοντας το 23-25.


Η Βουλγαρία με ανεβασμένη ψυχολογία προηγήθηκε στο δεύτερο σετ με 5-8 και 6-10, οι διεθνείς μείωσαν σε 11-12, αλλά η υποδοχή προβλημάτισε εκ νέου και οι Βούλγαροι πέτυχαν το 12-19. Ακολούθησε προσπάθεια για την ανατροπή αλλά δεν ήταν αρκετή, με την Βουλγαρία να διαμορφώνει το 19-25.


Ούτε στο τρίτο σετ το ξεκίνημα με 8-4 δεν έφτανε, καθώς η Εθνική δεν έμεινε συγκεντρωμένη. Ούτε και στο 20-17, το οποίο μετατράπηκε χωρίς να καταλάβει κανείς στο τελικό 21-25.

Πλέον το αυριανό παιχνίδι με την Ισπανία είναι αδιάφορο βαθμολογικά για την Ελλάδα και θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Ελλάδα:
Κοκκινάκης 9 (1 μπλοκ), Λιόντας 3, Στίγγας 4 (1 μπλοκ, 1 άσος), Τζιουμάκας 21 (1 άσος, 3 μπλοκ), Μαδούρας (φωτό0 2, Κουμεντάκης 9 (1 άσος), Ζήσης (λ), Δαλακούρας 5, Χατζόπουλος

Βουλγαρία:
Ιβάνοφ 10 (2 μπλοκ), Σεγκάνοφ 5 (3 μπλοκ, 1 άσος), Στάνισλαβ 8 (1 άσος), Μαρίνκοφ 6 (1 μπλοκ), Νένκοφ 7 (4 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 9 (3 μπλοκ, 1 άσος), Ντράμοφ (λ), Μερέτεφ, Ίλιεφ, Ποπόφ 6 (1 μπλοκ)

- Δείτε το
στατιστικό της FIVB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...