Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

SOUTH CUP - ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΙΡΗ / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία σημείωσε τo τουρνουά Paraliο Astros Challenger της σειράς South Cup που διεξήχθη από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Το τουρνουά συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο στο κεντρικό λιμάνι της γραφικής και πανέμορφης πόλης που απήλαυσε πολύ υψηλό θέαμα, υπό το φως των προβολέων και μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η ομάδα των εθελοντών παρουσιαστών και DJ.


Το τουρνουά, αν και χαμηλής κατηγορίας, ήταν οργανωμένο με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ανθρώπους του Δήμου και τον υπεύθυνο του οργανωτικού Παναγιώτη Λακασά που κατάγεται από την Αρκαδία, και ήταν το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για την περιοχή.


Όμως και στο αγωνιστικό επίπεδο, το θέαμα ήταν πλούσιο με τον τελικό των ανδρών να κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε αυτόν, επικράτησαν οι Θωμάς Καπίρης - Χάρης Παπαδόπουλος έναντι των Στάθη Μαυρου - Ηλία Κλώνου με 2-1 (19-21, 21-17, 15-11 σε 59') ενώ στις γυναικες τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τις Αναστασία Παυλοπούλου / Γεωργία Χαλεπάκη που επικράτησαν με 2-0 των νεαρών και πολλά υποσχόμενων (ηλικίας 15/16 ετών) Μαρία Γεωργοπούλου / Μανουέλα Οικονομοπούλου (21-17, 21-11 σε 42').


Ο Δήμαρχος κ. Σκατζός και ο αντιδήμαρχος κ. Τάκης Μαντάς, στην ομιλία τους στις απονομές υποσχέθηκαν ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον και δεσμεύτηκαν να δημιουργήσουν παράδοση στο όμορφο  άθλημα που φάνηκε να αγκαλιάζει τόσο θερμά ο κόσμος.


Τους αγώνες παρακολούθησαν η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας Πόλα Κίτσου, καθώς και οι κύριοι Νίκος Σοφιανός, διευθυντής της ΕΣΑΠ και Αλέκος Παρασκευόπουλος, πρώην συντονιστής beach volley της Ομοσπονδίας. 
Οι οργανωτές θέλησαν να ευχαριστήσουν ιδιάιτερα τους υπεύθυνους παρουσιάσεων Άκη Παπαβασιλείου και Τάσο Θεοδωρακόπουλο, που με το κέφι τους βοήθησαν στην ατμόσφαιρα μιάς αξέχαστης βραδιάς, καθώς και όλη την οργανωτική ομάδα που δούλευε ακούραστα, αλλά και τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση.

Βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες εδώ
 
Στο τουρνουά αυτό, πήρε μέρος και ο αθλητής του συλλόγου μας Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, με συμπαίκτη τον Ίωνα ΡΕΖΚ, με τον οποίο έχουν αναδειχτεί 2οι πρωταθλητές Ελλάδας παίδων το 2006, και 2οι Πρωταθλητές Ελλάδας εφήβων το 2009, αλλά η παρουσία τους στο τουρνουά αυτό, ήταν απογοητευτική χάνοντας τους δύο πρώτους τους αγώνες και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...