Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΟΙ PRIMAL SCREAM ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι Primal Scream θα μας παρουσιάσουν ένα δίωρο show, με ολόκληρο το Screamadelica, αλλά και ένα best-of set από την καριέρα τους.

 Από την ανακοίνωσή της, μπήκε αμέσως στην ατζέντα με τις συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις: οι Primal Scream θα παρουσιάσουν ολόκληρο το άλμπουμ τους “Screamadelica” στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ο αριστουργηματικός δίσκος φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του και οι διακρίσεις που συνεχίζει να κερδίζει επιβεβαιώνουν την ποιότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, το φετινό βραβείο για το Καλυτερο Κλασικό Άλμπουμ του περιοδικού Mojo που μόλις κέρδισε το “Screamadelica”.
Την συναυλία των Primal Scream θα ανοίξουν οι Mechanimal, το συγκρότημα που έχει ιντριγκάρει τα ψαγμένα blogs και media της χώρας με τον μινιμαλιστικό, μυστηριακό ηλεκτρονικό ήχο του. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου (aka ION) και ο Freddie F θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους, με την συνοδεία full live μπάντας.
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20)
PRIMAL SCREAM
perform “SCREAMADELICA”
“We wanna be free and we wanna have a party”
Εισιτήρια
30 και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και τα καταστήματα Public και Tickethouse.
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...