Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΟΙ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ / ΣΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Οι εκπλήξεις στα τελικά της Νάξου συνεχίστηκαν, καθώς οι Φερνάντο Μπιλλήρης και Μάνος Ξενάκης όχι μόνο δεν επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν πρωταθλητές, αλλά έμειναν και εκτός μεταλλίων!

Νικητές και... χάλκινοι κατακτητές οι νεαροί Μιχάλης Λαμπρινός και Χάρης Σακόγλου με 2-1 σετ (24-22, 17-21, 15-12), σε ένα συραρπαστικότατο ματς.





 

«Ήρθαμε με όρεξη για διάκριση και μας βγήκε, παρότι δεν πήγε καλά η χρονιά. Νικήσαμε τον Μάνο Ξενάκη που ως αντίπαλος αποτελούσε έξτρα κίνητρο για εμάς. Τώρα πάμε στην Πορτογαλία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23 και μετά... διακοπές», σημείωσε μετά την κατάκτηση του μεταλλίου ο Χάρης Σακόγλου.

Ο Μιχάλης Λαμπρινός πρόσθεσε: «Ο Μάνος είναι πρότυπο για μένα και η χαρά μου σήμερα είναι απερίγραπτη. Τα παιδιά μάλλον δεν είχαν κίνητρο. Ήταν, πως να το πω, ξενερωμένοι... Για εμάς το τουρνουά εδώ ήταν μια καλή πρόβα εν όψει των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».


Απογοήτευση από την άλλη, για τους Μάνο Ξενάκη και Φερνάντο Μπιλλήρη, με τον δεύτερο να δηλώνει... «Στον αθλητισμό υπάρχουν και αυτά τα σενάρια. Είναι κάτι πάντως που εγώ δύσκολα θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, το άξιζαν. Δυστυχώς, όταν στραβώσει κάτι δύσκολα διορθώνεται. Όλοι ήθελαν να μας κερδίσουν. Κάναμε μια κοιλιά στην Καβάλα και νόμιζα πως τελείωσε εκεί... Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, ίσως όχι μακροπρόθεσμο, αλλά μέλλον έχει».


Ο έξι φορές πρωταθλητής Μάνος Ξενάκης παραδέχθηκε: «Το άγχος του φαβορί μάς έπνιξε. Περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ήττες και δυστυχώς ήρθαν σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε απογοητευμένοι, κρίμα... Το καμπανάκι είχε χτυπήσει, αλλά τα όποια αγωνιστικά ελλαττώματα είχαμε κρυβόντουσαν στα προηγούμενα τουρνουά από το επίπεδο των άλλων ομάδων. Παρά την αποτυχία, υπάρχει καλό κλίμα και συνεχίζουμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...