Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Ο Παύλος Κουζούνης με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) έκαναν το... μπαμ στη Νάξο «πετώντας» εκτός τελικού τον εξάκις πρωταθλητή Ελλάδας, Μάνο Ξενάκη και τον συμπαίκτη του Φερνάντο Μπιλλήρη.

Ο πρώτος ημιτελικός των ανδρών στην παραλία του Αγίου Γεωργίου ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει αυτές τις τρεις ημέρες. Ο νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό στη σάλα Κουζούνης και ο Παπαδημητρίου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους με 2-0 σετ (21-19, 21-18).


Την ίδια ώρα, Μπιλλήρης / Ξενάκης, μετά από τέσσερις κατακτήσεις σε Αίγινα, Σχοινιά, Ρέθυμνο και Κεραμωτή, έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας. Αυτό, αντίθετα, θα κάνουν οι Κουζούνης / Παπαδημητρίου στις 5μ.μ. (απευθείας από την ΕΤ-1) με αντίπαλο είτε τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη είτε τους Λαμπρινό / Σακόγλου.
Την ευκαιρία για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος, στα τελικά της Νάξου, θα έχουν στις 5μ.μ. οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος, που επικράτησαν στον δεύτερο ημιτελικό των Λαμπρινού / Σακόγλου με 2-0 (21-19, 21-18).

Μετά από τρεις χαμένους τελικούς, σε Αίγινα, Σχοινιά και Ρέθυμνο, η εθνική ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο απέναντι στους Παύλο Κουζούνη και Θοδωρή Παπαδημητρίου που νωρίτερα έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν τους Μπιλλήρη / Ξενάκη.


Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι του τελικού αναμετρήθηκε και χθες, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων, με τους Ζουπάνη / Κοτσιλιάνο να επικρατούν των Κουζούνη / Παπαδημητρίου με 2-0 (22-20, 21-12).


***
Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος θα υπερασπιστεί τον πανελλήνιο τίτλο που κατέκτησε πέρυσι με συμπαίκτη τον Μάνο Ξενάκη στην Κεραμωτή Καβάλας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...