Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ / ΖΟΥΠΑΝΙ

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος παρέμεινε στην κορυφή του ελληνικού μπιτς βόλεϊ και φέτος πανηγύρισε, στα τελικά της Νάξου, παρέα με τον Νίκο Ζουπάνη.
 
Η εθνική ομάδα επιβλήθηκε στον τελικό των Παύλου Κουζούνη και Θοδωρή Παπαδημητρίου με 2-0 (21-18, 21-19) και κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

 
«Κάναμε πολύ καλό τουρνουά πριν έρθουμε εδώ και φτάσαμε στη Νάξο για το καλύτερο το οποίο τελικά ήταν ένα καλό παιχνίδι στον τελικό και ο τίτλος. Ήταν έκπληξη για μας που δεν ήταν στον τελικό ο Ξενάκης με τον Μπιλλήρη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας βοηθάνε, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά και την ομοσπονδία που μας στηρίζει παρά τους δύσκολους καιρούς», είπε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.
 
«Κάναμε πολύ καλό τουρνουά, παρότι ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Είναι ο πρώτος μου τίτλος. Είχαμε κολλήσει στις δεύτερες θέσεις, αλλά τώρα είμαστε πρώτοι! Κι εγώ μπορώ να πω πως περίμενα στον τελικό τον Μάνο και τον Φερνάντο…», συμπλήρωσε ο Νίκος Ζουπάνης.
 
Πρωταθλητής στη σάλα, δευτεραθλητής στην άμμο, ο Παύλος Κουζούνης είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μου γιατί είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είναι επιτυχία για εμάς η δεύτερη θέση. Ήρθαμε εδώ με πολύ καλή ψυχολογία. Στον ημιτελικό με τους Μπιλλήρη και Ξενάκη δεν έπαιξαν καλά τα παιδιά κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία».
 
Ο πρωταθλητής του 2007, Θοδωρής Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Ουσιαστικά έχουμε κάνει δύο εβδομάδες προπονήσεις. Ήταν πράγματι δύσκολη χρονιά, πολλές μετακινήσεις, μεγάλη κούραση. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τον ημιτελικό, ενώ είχαμε ευκαιρίες και στον τελικό».
 
Η χρυσή βίβλος των ανδρών
1994: Τριανταφυλλίδης / Στ.Καζάζης
1995: Τριανταφυλλίδης / Στ. Καζάζης
1996: Οικονόμου / Δ. Καζάζης
1997: Τριανταφυλλίδης / Μαυράκης
1998: Κουτουλέας / Δημητρακάκος
1999: Ρουμελιώτης / Μιχαλόπουλος
2000: Αλεξανδρόπουλος / Αραμπατζής
2001: Μιχαλόπουλος / Ρουμελιώτης
2002: Μιχαλόπουλος / Μπελιγράτης
2003: Ξενάκης / Κνάπεκ
2004: Αλεξανδρόπουλος / Κουλιέρης
2005: Μιχαλόπουλος / Ξενάκης
2006: Μιχαλόπουλος / Ξενάκης
2007: Παπαδημητρίου/Δημητριάδης
2008: Μιχαλόπουλος / Ξενάκης
2009: Μπλάουελ / Ξενάκης
2010: Ξενάκης / Κοτσιλιάνος
2011: Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...