Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ 3η ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ FORTHNET BEACH VOLLEY TOURNAMENT

Οι Χάρης Παπαδόπουλος / Θωμάς Καπίρης στους άνδρες είναι οι νικητές του Forthnet Beach Volley tournament του Σχινιά. Στον τελικό νίκησαν με 2-1 σετ (25-27, 21-17, 15-9) τους Μανώλη Χνάρη/Γιώργο Λαδάκη.
Στις γυναίκες οι Σόνια Νοβάκοβα/Πένυ Καραγκούνη νίκησαν στο τελικό με 2-0 σετ (21-11, 21-9) τις Μαριλή Βροντάκη/Ελένη Σμπυράκη.
Ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε με 2 αθλητές του, τους Κωστή ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ με συμπαίκτη του τον Ηλία ΚΛΩΝΟ και τον Αλέξανδρο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, με συμπαίκτη του τον Αλέξανδρο ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ.
Η πορεία τους, ήταν η εξής:

1ος ΓΥΡΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ / ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΝΑΣ / ΚΩΤΣΟΣ 2-1 
 

ΤΕΦΤΣΗΣ / ΟΡΦΑΝΟΣ - ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ 2-0 λόγω μη προσέλευσης του Κογκαλίδη στον αγώνα.

2ος ΓΥΡΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ / ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΕΦΤΣΗΣ / ΟΡΦΑΝΟΣ 2-0 


ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ 13η ΘΕΣΗ
ΚΟΥΝΑΣ / ΚΩΤΣΟΣ - ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ 0-2


ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ
ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ - ΜΕΣΣΑΛΑΣ / ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2-0 


3ος ΓΥΡΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ / ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΙΑΝΟΣ / ΘΕΟΔΩΡΟΥ 1-2


ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ
ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ / ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ 0-2


ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ 
ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ / ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 2-0


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΑΠΙΡΗΣ - ΚΛΩΝΟΣ / ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ 2-1

Σ΄αυτό το σημείο τέλειωσε άδοξα η πορεία τους προς τον τελικό και τέλειωσε άδοξα λόγω της προκλητικότατης διαιτησίας υπέρ των αντιπάλων τους, οι οποίοι ήταν και οι τελικοί νικητές του τουρνουά.
Ενός τουρνουά, από μια εταιρία που εδώ και 12 χρόνια διοργανώνει επιτυχημένα τουρνουά και το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Ένα τουρνουά, το οποίο είχε πολύ καλό promotion, πολύ μεγάλη συμμετοχή, σε ένα πολύ καλό χώρο, με τσιρλίντερς, με επαγγελματία ανιματέρ (Πάρη Γκαγκαδέλη), ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, όμως έλειπε από το τουρνουά το δεύτερο συστατικό για διεξαχθεί ένας αγώνας μετά τους αθλητές, δηλαδή οι διαιτητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στο συγκεκριμένο αγώνα, να δημιουργηθούν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, να υπήρχε πολύ ένταση και γκρίνια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ακόμα και με διακοπή. Και όλα αυτά, γιατί το ρόλο του διαιτητή, ανέλαβε ο αθλητής Βολουδάκης, ο οποίος είναι στενός φίλος των Παπαδόπουλου / Καπίρη και φετινός συμπαίκτης σε όλα τα προηγούμενα τουρνουα, του πρώτου και σφύριζε με εμφανή φιλική διάθεση προς τους φίλους του. Το 3ο σετ έληξε 16-14, με καθοριστικότατο σφύριγμα στο 13-14 που ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και παρέδωσε κυριολεκτικά τη νίκη στους Παπαδόπουλο / Καπίρη. 
Μετά απ΄αυτά, οι Κλώνος / Κογκαλίδης δικαιωματικά λογίζονται ως οι πραγματικοί νικητές του τουρνουά.
Και κάτι για τον ιδιοκτήτη του ΄΄ΚΑΡΑΒΙ'' που φιλοξενήθηκε το τουρνουά. Έκανε άσχημη εντύπωση, στον τελικό να προσφέρει μπανάνες και ισοτονικά ποτά, στην μία ομάδα και να τη ''σπρώχνει'' τόσο πολύ.
Τέλος ευχόμαστε στην εταιρία, να συνεχίσει να είναι κοντά στο άθλημα και το 2012, να προσφέρει ακόμα καλύτερα τουρνουά.

Στη φωτογραφία ο Κογκαλίδης, σε ασυνήθιστο γι  αυτόν ρόλο, αυτό του διαιτητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...