Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ

Η Λένα Δανιηλίδου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Άνα Ιβάνοβιτς, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-0 και αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του Γουίμπλεντον. Το βράδυ (23/06) ξεκινάει τους αγώνες της στο διπλό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 121 στον κόσμο) ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, αφού προηγήθηκε με 3-1 επί της Σέρβας (Νο 18).

Ωστόσο, η Ιβάνοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως και μάλιστα να πάρει και τα τρία επόμενα γκέιμς, για να φτάσει στην κατάκτηση του 1ου σετ με 6-3.
Το 2ο σετ ήταν καταστροφή για τη Δανιηλίδου, αφού δεν πήρε ούτε ένα γκέιμ, με συνέπεια να το χάσει με 6-0. Ως εκ τούτου, η Σέρβα, μετά το 3-1 του 1ου σετ, κατέκτησε 11 συνεχόμενα γκέιμς!

Η Ιβάνοβιτς κυριάρχησε στο σέρβις (8 άσοι έναντι ενός), η Δανιηλίδου είχε 7 double faults, περισσότερα αβίαστα λάθη (16 έναντι 11) και πολύ λιγότερους winners (9 έναντι 25).

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν αποχαιρετά όμως ακόμα το Γουίμπλεντον, αφού το βράδυ της Πέμπτης (23/06) θα αγωνιστεί στο διπλό, όπου με συμπαίκτρια την Ιταλίδα Αλμπέρτα Μπριάντι θα αντιμετωπίσουν τις Γιούνγκ-Γιάν Τσαν (Κινεζική Ταϊπέι) και Μόνικα Νικουλέσκου (Ρουμανία), που βρίσκονται στο Νο 12 του ταμπλό.
Αναδημοσίευση από sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...