Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ AEGINA MASTER


Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια από την Κύπρο, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου, καθώς ήταν οι νικήτριες του 1ο Masters Lipton Ice Tea, στο λιμάνι της Αίγινας.
Οι Κύπριες αθλήτριες με τον Έλληνα προπονητή τους, Κώστα Ταμπουρατζή κέρδισαν στο τελικό τις δευτεραθλήτριες Ελλάδος του 2010, Άννα Φωτεινού και Χριστίνα Παπαδάκη.
Στο πρώτο σετ η Εθνική Κύπρου, ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανέναν σημείο του και για αυτό το κατέκτησαν φυσιολογικά με 21 - 16 Αυτό «ταρακούνησε» τις Φωτεινού / Παπαδάκη, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο δεν θύμιζαν σε τίποτα την πολύ μαχητική ομάδα που παρουσίασαν καθόλη την διάρκεια του τουρνουά.
Έτσι με καλό σέρβις και με ελάχιστα λάθη, οι ελληνίδες αθλήτριες προηγήθηκαν στο σκορ με 15 – 11 και 16 - 12. Οι Κύπριες όμως, δεν ήταν διευθετημένες να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, και έτσι με 4 πόντους της Κωνσταντίνου το σκορ έγινε 17 – 16 υπέρ τους. Αυτόματα και η ψυχολογία «άλλαξε» χέρια και τα κορίτσια από την Κύπρο κατέκτησαν το δεύτερο σετ με 21 – 18.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ομάδα από την Κύπρο κατάκτησε χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα masters, γράφοντας ιστορία και αποδεικνύοντας περίτρανα την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στο Κυπριακό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια.
Αναδημοσίευση από beachvolleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...