Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ''Dimele''

Υπέροχο ήταν το χθεσινό ΒΟΛΕΙ ΠΑΡΤΙ που διοργάνωσε η ομάδα μας, στο ''Dimele''. Οι πολλοί φίλοι του συλλόγου μας που το κατέκλυσαν, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά, συζητώντας για βόλει και διασκεδάζοντας με το πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα.
Ο αρχικός στόχος μας, γρήγορα καλύφθηκε και στο τέλος υπερδιπλασιάστηκε.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και τους περισσότερους που αγόρασαν προσκλήσεις, μόνο για την ενίσχυση μας και δε μπορούσαν να παρευρεθούν.
Παρόντες ήταν - και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα - ο Δήμαρχος κ. Λουκάς ΤΖΑΝΗΣ, η δημοτική σύμβουλος κα. Μαρία ΜΑΙΛΗ η οποία γιόρτασε και τα γενέθλια της μαζί μας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δραπετσώνας κ. Δημήτρης ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δραπετσώνας κ. Γιώργος ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΚ κ. Πρόδρομος ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, η κοινοτική σύμβουλος κα. ΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ και πολλοί άλλοι.
Παρούσα ήταν σύσσωμη η γυναικεία μας ομάδα, πολλοί αθλητές του αντρικού μας τμήματος και αρκετοί από τους μικρότερους-ες. Οι πρώην και νυν προπονητές μας κ.κ. Αντρέας Γερονίκος, Βασίλης Ξεροβάσιλας και Νίκος Λιγνός.
Από τα παραλειπόμενα της βραδιάς, η αρχηγός του γυναικείου μας τμήματος Κωνσταντίνα Βλάχου, που απέδειξε ότι είναι αρχηγός και εκτός γηπέδου, η οποία ''σκούπισε'' κυριολεκτικά το μαγαζί με το χορό της, ακολουθούμενη φυσικά και από τις υπόλοιπες.
Η βραδιά μετά το ''Dimele'', συνεχίστηκε και αλλού με τις παρέες να διασκορπίζονται με μερικούς από εμάς να τελειώνουμε τις μεγάλες ώρες με τον παραδοσιακό πατσά.
Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του ''Dimele'' Δημήτρη και Ελένη για την άψογη εξυπηρέτηση τους και τη συνεργασία μας, η οποία σίγουρα θα ανανεωθεί και επανεκτιμηθεί.

Στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα Βλάχου (2η από αριστερά) με την παρέα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...