Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας με τον κ. Δημήτρη ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, ο οποίος είναι από χθες και επίσημα ο νέος προπονητής του αντρικού μας τμήματος.
Θεωρούμε, ότι έγινε η καταλληλότερη επιλογή δεδομένου του μικρού μέσου όρου ηλικίας της ομάδας μας, τον οποίο θα διατηρήσουμε και φέτος, της χρονικής συγκυρίας, του σημερινού δυναμικού της ομάδας μας από τη στιγμή που αρκετοί από τους αθλητές μας θεωρούνται δημιουργήματα του, της γνώσης του κ. Χατζημιχάλη και για τους υπόλοιπους αθλητές μας, αλλά και για αθλητές άλλων συλλόγων με τους οποίους επιθυμεί να συνεργαστεί.
Λίγα λόγια για το βιογραφικό του κ. Χατζημιχάλη:
Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα πετοσφαίριση.
Την προπονητική του καριέρα, την ξεκίνησε το 1997 - 8, όταν και είχε υπό την καθοδήγηση του την ομάδα παμπαίδων του Άρη Νίκαιας, ενώ ταυτόχρονα ήταν Β΄ προπονητής στην αντρική ομάδα του ίδιου συλλόγου, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α2.
Το 1998 - 99, με τους παμπαίδες του Άρη Νίκαιας, αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΑ, ενώ ήταν και Β΄ προπονητής στο αντρικό τμήμα του συλλόγου στην Α2.
Το 1999-00, ήταν προπονητής παίδων στον Άρη Νίκαιας, ενώ με την αντρική ομάδα πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1.
Το 2000-01, ήταν προπονητής των παμπαίδων του Άρη Νίκαιας, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα ήταν και προπονητής στον ΑΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, με τους οποίους αναδείχτηκε πρωταθλητής Β΄ ΕΣΠΕΔΑ και κέρδισε την άνοδο στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Το 2001-02, ήταν προπονητής παίδων στην ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε 2ος πρωταθλητής Ελλάδας.
Το 2002-03, ήταν προπονητής των κορασίδων της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας.
Το 2003-4, ήταν προπονητής νεανίδων της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία αναδείχτηκε 2ος πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ παράλληλα οδήγησε την ομάδα κοριτσιών του 6ου Λύκειου Νίκαιας, στην 6η παγκόσμια θέση.
Το 2004 - 05, ήταν προπονητής στην ομάδα γυναικών της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και ανήλθε στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Το 2005-06, ήταν Β΄ προπονητής στην αντρική ομάδα της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, στην Α1.
Το 2006-07, ήταν Α΄ προπονητής της αντρικής ομάδας της ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ, την οποία οδήγησε στην παραμονή στην Α2, παρά τα τεράστια προβλήματα της ομάδας εκείνη τη χρονιά.
Στη συνέχεια ο κ. Χατζημιχάλης, μετανάστευσε για επαγγελματικούς λόγους στις ΗΠΑ και μόλις φέτος επανήλθε στα πάτρια εδάφη, προλαβαίνοντας στο τέλος της περιόδου να συνεργαστεί με τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Γ. ΖΩΗ.
Πλουσιότατο λοιπόν το βιογραφικό και όπως φαίνεται κάθε χρόνος και ένας τίτλος. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί το σερί και με την ομάδα μας.
Του ευχόμαστε καλή θητεία και την καλύτερη συνεργασία μας με ευόδωση των κοινών μας πια στόχων, οι οποίοι είναι προφανείς.
O κ. Χατζημιχάλης, έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά στο σύλλογο μας, κάνοντας προπονήσεις εδώ και 20 ημέρες, στις οποίες προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα το δυναμικό, αλλά και για να αξιολογήσει τους πολλούς νέους αθλητές, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους για να ενταχθούν στο τμήμα.
Ενημερώνουμε, ότι οι προπονήσεις του τμήματος διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' και είναι ανοικτές σε όποιον αθλητή θα ήθελε να συμμετάσχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...