Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ


Ο τίτλος αποτελεί σχήμα οξύμωρο. Δηλαδή, θα μπορούσε να είναι αποτυχημένο ένα τουρνουά Μίνι, στο οποίο παιδάκια έχουν την ευκαιρία να παίξουν ;
Το χειρότερο τουρνουά Μίνι είναι πολύ καλύτερο απο ένα τρίωρο σε κατάσταση απάθειας και...νιρβάνα, με πλήρως παθητική στάση και αποχαύνωση.
Το τουρνουά ωστόσο που οργάνωσε το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας το πρωί του Σαββάτου-- άργησε η ενημέρωση επειδή ο τρελός του χωριού έλειπε και για αυτό είχε ...σιγήσει για 4 ημέρες το μπλογκ....---με τη συμμετοχή της Δραπετσώνας ήταν εξαιρετικό. Τα κοριτσάκια έπαιξαν, έδειξαν σημάδια προόδου σε σχέση με το προηγούμενο τουρνουά στο οποίο πήραν μέρος στο Κερατσίνι και πράγματι ευχαρίστησαν τόσο τον προπονητή τους Γιάννη Τσουρουγιάννη όσο και τους γονείς τους.
Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο της Δραπετσώνας για την ευγενική συμμετοχή του και για την άριστη συμπεριφορά του αν και εμείς τους προσκαλέσαμε στο ''παρά πέντε'' επειδή υπήρξε απρόβλεπτη ακύρωση συμμετοχής απο τα Μίνι του Απολλώνιου.
Στη Δραπετσώνα είναι δεδομένο ότι γίνεται εξαιρετική προσπάθεια και αν σκεφθεί κανείς ότι σε μία περιοχή με περιορισμένα πολεοδομικά και πληθυσμιακά επίπεδα, αναδεικνύονται σε όλα τα σπορ τόσα ταλέντα, πράγματι δικαιολογείται ο τίτλος της ''αθλητομάνας''. Οσο για εκείνον της φτωχομάνας, ξεχάστε τον εκτός και αν έχετε μείνει στην εποχή όπου η Δραπετσώνα πήρε το όνομα της απο τον δραπέτη Τσώνα, γιατί σήμερα είναι μία απο τις καλύτερες περιοχές για να ζείς και με ...3 κλειστά γυμναστήρια.
Καλό Πάσχα στα Μίνι μας και στα Μίνι της Δραπετσώνας αλλά φυσικά και σε εκείνα του Απολλώνιου που ελπίζουμε να σταθεί δυνατό να έλθουν να παίξουμε ένα άλλο Σάββατο.
Και πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ.

Ν.Δελ.
Αναδημοσίευση από porfyrasvolley.blogspot.com
Σημείωση drapetsonavolley:
1. Ήταν απρέπεια από τη μεριά μας, για το ότι δεν αναφερθήκαμε στο τουρνουά αυτό, από το ιστολόγιο μας. Τη χρεωνόμαστε προσωπικά και ζητάμε συγγνώμη. Ο διαχειριστής του ιστολόγιου του Πορφύρα, μπορεί να έλειπε στην Κάσο για κοινωνική υποχρέωση, αλλά ήταν ανεπίτρεπτο από το ιστολόγιο μας που δεν κάναμε καμιά αναφορά, από τη στιγμή που είμασταν και παρόντες και έπρεπε να αναπληρώναμε κάπως το κενό.
2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Δελαγραμμάτικα, για τα καλά του λόγια.
3. Το τουρνουά, όντως ήταν πάρα πολύ καλό και τέτοιου είδους τουρνουά των 2 ή 3 ομάδων, είναι απείρως καλύτερα από τα τουρνουά μίνι - βόλει που διοργανώνονται, όπου μαζεύονται 300-400 παιδάκια και απλά δεν προλαβαίνουν να παίξουν. Ενώ, τώρα στα 30 κοριτσάκια, δόθηκε άπλετος χρόνος, έπαιξαν και το κατευχαριστήθηκαν.
4. Η φιλοξενία του Πορφύρα, ήταν άψογη. Προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά χυμοί, κουλουράκια, μπισκότα, σοκολατάκια, άσχετα αν η Εύα - Πηγή, κόντευε να τα φάει όλα!
5. Μια διόρθωση μόνο: ''Η πραγματικότητα είναι ότι το ιστορικό όνομα της πόλης είναι ΤΡΑΠΕΖΩΝ που στους παλιούς χάρτες [του 18ου αιώνα και πιο πριν] γραφόταν με λατινικούς χαρακτήρες Trapezon-Τραπετσών και έτσι έγινε με παραφθορά του Τρ σε Ντρ αρχικά και σε Δρ κατόπιν το προπολεμικό «Δραπετσών» και κατόπιν το σημερινό «Δραπετσώνα».'' (Γιώργος ΤΣΙΡΙΔΗΣ)
6. Ήδη ανανεώσαμε το ραντεβού μας, αυτή τη φορά στο γήπεδο μας, άμεσα μετά το Πάσχα.
7. Ευχαριστούμε Πορφύρα για το ήθος που διδάσκεις!

1 σχόλιο:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...