Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ/ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΝ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Η Μαρία Τσαρτιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη αποσύρθηκαν από το πρώτο τουρνουά του World Tour που γίνεται στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας, Μπραζίλια, λόγω του τραυματισμού που είχε η Τσαρτσιάνη τις τελευταίες μέρες.
Το δίδυμο των επιτυχιών περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο τουρνουά, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που περίμεναν και έτσι αποφάσισαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους.

Το συγκεκριμένο, ατυχές γεγονός, θα κάνει το δίδυμο των επιτυχιών να χάσει σημαντικό έδαφος για τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Σημειώνουμε ότι διανύουμε προολυμπιακή χρονιά και οι Ελληνίδες, που έχουν φέρει σημαντικές επιτυχίες κατά καιρούς στην χώρα μας θέλει να είναι στις 22 ομάδες που θα βρεθούν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Λόγω κατάταξης δεν έπαιξαν προκριματικούς και έτσι τη θέση τους στο κυρίως ταμπλό πήραν οι Βρετανίδες Τζονς και Μπούλτον.
Αναδημοσίευση από sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...