Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

''ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ''


Θα σταθώ στη θαρραλέα τοποθέτηση του Δημήτρη Τυχάλα στην "Εξέδρα" όπου ζητάει ενα μεγάλο συγνώμη αναθεωρώντας τις απόψεις του και προτείνει να γίνονται οι τελικοί απο εδώ μόνο με μαθητές σχολείων γιατί οι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν τους "οπαδικούς στρατούς" τους.
Θέλοντας να κάνουμε μία αποτίμηση του τελικού θα πούμε πως είδαμε πάλι μία απο τα ίδια.
Δεν δικαιούται ο πρόεδρος-"βιτρίνα" να καυχιέται για τίποτα.Καμία βία δεν καταπολέμησε και πάλι όλα έγιναν μπάχαλο.
Επίσης αναδείχθηκε ρήγμα μέσα στη διοίκηση της ΕΟΠΕ καθώς ο Μαυρομάτης κατηγορεί τον Μανωλόπουλο πως τον "πούλησε" καθώς ο έμμισθος παράγοντας του Ηρακλή προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας του "ξέχασε¨" τους όποιους κανόνες είχαν τεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.
Επίσης δεν ευλογούμε τα γένια μας γιατί δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε απο κανένα μπράβο.Μας ενδιαφέρει όμως εφόσον προβλέπουμε κάτι να το αξιολογούν σωστά και να το αξιοποιούν.Μιλήσαμε για πλαστές προσκλήσεις....κάποιος μας έστειλε μέχρι στον εισαγγελέα να απολογηθούμε ...οι υπεύθυνοι "πετούσαν χαρταετό ....κατάλοιπο της Καθαράς Δευτέρας"
Οι 200 προσκλήσεις έγιναν 1200 !!! Κινδύνεψαν άνθρωποι από τον συνωστισμό.Ποιός πήρε την ευθύνη και τους κουβάλησε μέχρι την Ορεστιάδα;
Επίσης η οργανωτική επιτροπή ήταν βαθιά νυχτωμένη τόσο για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο ,όσο και η αστυνομία που δεν έλεγχε την είσοδο των φιλάθλων με 2-3 μπλόκα κατά την προσέγγιση τους στο γήπεδο.Επίσης τους οργανωτές βαρύνει και η απόφαση να βρούνε "χορηγό" και μετά έτρεχαν να καλύψουν με αυτοκόλλητα το λογότυπο γιατί ο Μπιτσακξής θα έκλεινε την κάνουλα.
Ευτυχώς το παιγνίδι τελείωσε ομαλά ,χωρίς παρατράγουδα ,αλλά η αστυνομία είχε δίκαιο που δεν αναλάμβανε τη φύλαξη της πόλης της Ορεστιάδας και των οπαδών.
Ο Αστυνομικός διοικητής ήξερε "τι είχε". Μετά απο πιέσεις υποχώρησε και είδατε τι έγινε .
Απο "λάθος" των αστυνομικών !!!!οι οπαδοί του Ηρακλή οδηγήθηκαν σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πάνω στους οπαδούς του Ολυμπιακού και άρχισαν οι χωροφομαχίες !!!! με καδρόνια,στειλιάρια .πέτρες και ότι άλλο πρόχειρο υπήρχε.
Η Βία Αχιλλέα όντως εκεί καταπολεμήθηκε .Δεν είχαμε κανένα νεκρό και μπορείς να πανηγυρίζεις.
Κανονικά για να υπήρχαν και ίσες συνθήκες "μάχης" έπρεπε να τους 'εβαζαν μέσα σε κανένα χωράφι σπαρμένο με νάρκες και εκεί να δεις τι θα γινόταν !!!!
Το γελοίον του θέματος είναι πως σε μία αθλητική εφημερίδα υπάρχουν οι "σοβαρές" δηλώσεις του προέδρου πως "έγινε βήμα κατά της βίας" και στην ίδια σελίδα υπάρχει φωτογραφία από τις μάχες ....με τους τραυματίες φυλασσόμενους από αστυνομικούς μέσα στα χωράφια μάλιστα ένας εκ των "πολεμιστών" είναι και μπρούμυτα πεσμένος μέσα στο χωράφι λες και κάνει "καθυστέρηση" στο ποδόσφαιρο.
Αναδημοσίευση από liberovolley11.blogspot.com

Σημείωση ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ: Πλησιάζει η ημέρα που όλοι θα ζητήσουν συγγνώμη για τα τεκταινόμενα σήμερα στο ελληνικό βόλει. Και δεν εννοώ τη γ.σ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...