Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο μοναδικός Έλληνας που παρακολούθησε στην Κωνσταντινούπολη το φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ βόλει γυναικών ήταν o πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρις Ευαγγελίου, μαζί με τη σύζυγο του, προσκεκλημένοι  της τούρκικης ομοσπονδίας. Προσπάθησε να πάει και ο Γιάννης Νικολάκης, αλλά δεν υπήρχαν διαπιστεύσεις. Ο Ευαγγελίου έμενε στις υπερσύγχρονες σουίτες του «Μπουρχάν Φελέκ», ενός  εκ των  3 γηπέδων   7.000 θέσεων  της ομοσπονδίας(κόστισαν 12.000.000 ευρώ το ένα). Μας ξενάγησε στους  χώρους και μείναμε με ανοιχτό στόμα και όπως πολύ εύστοχα είπε: "εμείς νομίζουμε ότι ασχολούμαστε με το βόλει γυναικών" Στην Τουρκία δεν ασχολούνται με τα μικροκομματικά, όπως στην Ελλάδα, γι αυτό και έχουν πρόεδρο τον επιχειρηματία  Ερολ Καραμπιγικ. Ο άνθρωπος μπήκε και επένδυσε  στο βόλει, βάζει λεφτά,  είναι κάτι σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη  και δεν ασχολείται με μικρά πράγματα. Γι αυτό και οι διαφορές μας με την Τουρκία είναι χαώδεις.
Το «παλάτι του βόλει» λοιπόν  και η «παράγκα του βόλει» , κάπως έτσι  χαρακτηρίσαμε το «Μπουρχαν Φελέκ» και την Παιανία . Αυτοί έχουν  γηπεδάρες , κι εμείς μια … αποθήκη που μένει από ρεύμα μόλις βρέχει.
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...