Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με πάρα πολλά προβλήματα - δυστυχώς και της τελευταίας στιγμής - το γυναικείο μας τμήμα, θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 21:30 στο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'' το Αιγάλεω.
Πέρα από τις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες των Βουλγαράκη, Παπαδάκη, Στρατηγού, Παναγιώτου, Λύγκου λόγω αυξημένων μαθητικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων, των Οβσιανίκοβα, Αναστασοπούλου, Μπούτσικα λόγω τραυματισμών, ήρθαν και οι χθεσινοί τραυματισμοί των Ζωγιοπούλου (στο ίδιο γόνατο που δεν της επέτρεψε όλη την αγωνιστική περίοδο να δείξει την αξία της) και Χίου (τενοντίτιδα στον ώμο) για να δέσει το γλυκό.
Ας ελπίσουμε ότι τα κορίτσια που θα κληθούν σήμερα το βράδυ να αγωνιστούν, να ανταπεξέλθουν στο βάρος του αγώνα και όπως και τις προηγούμενες φορές, να αποδειχτούν ''κρυμμένος άσσος στο μανίκι μας''.
Υπενθυμίζουμε, ότι μετά την αφαίρεση 6 βαθμών από την ομάδα μας, λόγω της ένστασης της Ευρυάλης, χρειαζόμαστε μόνο καθαρές νίκες στους υπόλοιπους 3 αγώνες μας και λογικά αποτελέσματα των αντίπαλων, για να πανηγυρίσουμε την τυπική σωτηρία της ομάδας μας, στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και όχι τον άδικο υποβιβασμό και χωρίς να περιμένουμε το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο έχουμε προσφύγει.  
Σας περιμένουμε λοιπόν σήμερα στο γυμναστήριο μας, για να υποστηρίξετε τη δύσκολη προσπάθεια των κοριτσιών.

2 σχόλια:

  1. Για να δούμε τον κρυμμένο άσσο. Προετοιμάζουμε το έδαφος για την έκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, θα ήταν νόμιμο στους υπόλοιπους 3 αγώνες αν κάποια απ' τις αντίπαλες ομάδες έχει αθλήτρια που είναι και προπονήτρια, η Δραπετσώνα να υποβάλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...