Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ


Μόνος και αβοήθητος πέθανε το Σάββατο 5 Μαρτίου όμως βρέθηκε την Κυριακή 13 του μήνα. Η νεκροψία έδειξε έμφραγμα Κανείς δεν τον είχε αναζητήσει τόσο καιρό. Η κόρη του ζητά αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην "Κιβωτό του Κόσμου'

Το τελευταίο αντίο θα πουνε σήμερα συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και απλοί θαυμαστές του Μανώλη Ρασούλη στις 16:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθήνας.

Η τελευταία σελίδα αυτής της τραγικής ιστορίας για ένα μεγάλο τραγουδοποιό θα γραφτεί σήμερα.


Η νεκροψία που έγινε χθες έδειξε ότι πίσω από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή κρυβόταν μια φρικτή αλήθεια. Εδώ και εφτά μέρες ήταν νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Θεσσαλονίκη όμως κανείς δεν τον είχε αναζητήσει.
Ο θάνατος του Μανώλη Ρασούλη επήλθε τελικά από έμφραγμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα, που έκανε, την νεκροψία και νεκροτομή
Τραγική λεπτομέρεια. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε πριν από εφτά μέρες!
Το δεύτερο και θανατηφόρο τελικά έμφραγμα, αφού είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τους οικείους του κι άλλο έμφραγμα, καθώς ο ίδιος παραπονιόταν για πόνους στο στήθος προ εικοσαημέρου, το έπαθε το Σάββατο 5 Μαρτίου. Βρισκόταν, δηλαδή, νεκρός στο σπίτι του επί εφτά μέρες, μέχρι το πρωί της Κυριακής, οπότε εντόπισαν τη σορό του φίλοι, που τού τηλεφωνούσαν, αλλά δεν απαντούσε. Κανείς δεν τον αναζήτησε. Ήταν μοναχικός τύπος όμως η τραγική αυτή κατάληξη δείχνει το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας.
Μάλιστα ο ιατροδικαστής κ.Τσούγκας δήλωσε στο Newsit ότι ο Μανώλης Ρασούλης είχε πάθει άλλο ένα έμφραγμα πριν από τρεις μήνες αλλά δεν το είχε καταλάβει.

H κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, ζητά με σχετική της ανακοίνωση προς τον Τύπο, αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον οργανισμό "Κιβωτός του Κόσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...