Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κατάφερε να νικήσει στο ΣΕΦ τον ολλανδικής καταγωγής Τούρκο, Αλί Γκουνιάρ και διατήρησε το αήττητο του στους αγώνες που έχει δώσει στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος αν και δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τον Έλληνα κορυφαίο αθλητή έφτασε μέχρι τον πέμπτο γύρο, εκεί όπου ο "Iron Mike" είδε τους κριτές να τον αναδεικνύουν νικητή και να φτάνει σε ακόμη έναν θρίαμβο.

Το εντυπωσιακό event κατάφερε να προσελκύσει στο ΣΕΦ περίπου 7.000 κόσμο. Πέρα από το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητές τη βραδιά "έκλεψαν" οι TU, Νίκη Πόντε, Vegas και το χορευτικό συγκρότημα Dead Prezz που έδωσαν καλλιτεχνικό τόνο στη βραδιά.
Από τους pre-gmame αγώνες ξεχώρισε ο αγώνας στην κατηγορία βαρέων του Αγγελή Κώστα (προπονητής Δρίνας Παναγιώτης) με τον Αλαφογιάννη Δημήτρη (προπονητής Ασκητής).

Σε αυτό ο αθλητής Κώστας Αγγελής από τον Κορυδαλλό αναδείχθηκε νικητής με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Στο main event ο ανταγωνισμός ήταν σαφώς μεγαλύτερος. Από αυτούς ξεχώρισε ο αγώνας του Σταύρου Εξακουστίδη με τον Νίκο Γκίκα. Ο πρώτος επανέρχεται στα ρινγκ ύστερα από απουσίας ενός χρόνου και ο κόσμος περίμενε να δει σε τί κατάσταση βρίσκεται.

Ο ίδιος φρόντισε να αποζημιώσει το κοινό του, έχοντας στον πρώτο γύρο μάλιστα ένα Knock down. Έτσι οι κριτές έκριναν ότι ξεκάθαρος νικητής ήταν ο αθλητής του Παναγιώτη Δρίνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του main event:

Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Ali Gunyar – 71kg – 5x3’

Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου (Ασκητής) Vs Βασίλης Καραγιαννίδης (Αθανασόπουλος) – 81kg – 3x3’

Μαρία Πανταζή (Παπαδόπουλος/Χαλκίδης) Vs Δημητρακοπούλου Δήμητρα (Κρητικός) – 63kg – 3x3’

Φλωριάν Μάρκου (Αρμάγος) Vs Αλέξανδρος Γκερέκος (Αλεξάκης) – 74kg – 3x3’

Σταύρος Εξακουστίδης (Δρίνας) Vs Νίκος Γκίκας (Θεοφάνους) – 68kg – 3x3’
Αναδημοσίευση από sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...