Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΣΤΟΝ 1ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ


Ήττα σήμερα για το αντρικό μας τμήμα, στα πλαίσια του 1ου ημιτελικού των play off της Α΄ αντρών, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-1 (23-25, 25-20, 25-18, 25-21).
Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα με πολύ πάθος και σωστή τακτική, κερδίσαμε το 1ο σετ, αλλά στη συνέχεια η μπάλλα άρχισε να ''βαραίνει'', τα πολλά χαμένα σέρβις, η ανύπαρκτη αμυντική λειτουργία και ο λάθος τρόπος ανάπτυξης, μας οδήγησαν στην ήττα.
Συμπερασματικά, η νίκη της Αργυρούπολης κρίνεται δίκαιη, σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία όμως, της το ''χαρίσαμε''.
Τώρα πια η Αργυρούπολη, προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει άλλη μία για να προκριθεί στον τελικό. Ας ελπίσουμε, ότι αν οι αθλητές μας θέλουν να λέγονται διεκδικητές του πρωταθλήματος, την Πέμπτη που είναι το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων, στο γήπεδο μας, να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν αυτή τη σειρά σε τρίτο αγώνα, την επόμενη Δευτέρα στην Αργυρούπολη.
Η διαιτησία του κ. Μιχαήλογλου, αν και ελέγχεται για τρία καθοριστικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας, κρίνεται πολύ καλή. Ο 2ος κ. Παπαδογιάννης, έκανε άριστη διαιτησία.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ξεροβάσιλας) Χιουρέας, Τσικάτος(φωτό), Συμεωνίδης, Στρατηγός, Οικονομόπουλος, Αγγέλου, Κυριακουλάκος (λ), Ραμμόπουλος, Θωμόπουλος, Β. Νασκιντασβίλι, Ευαγγέλου.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (-) Μυτσκίδης, Τερζής, Χούτος, Παγουλάτος, Γαλιώτος, Φλωρονίκος, Μπιλιώνης (λ), Κούτρας.
Στον άλλο ημιτελικό: ΕΥΡΥΑΛΗ - ΕΣΠΕΡΟΣ 3-0 (27-25, 25-14, 26-24) (2-1 στις νίκες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...