Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ CHAMPION ALL STAR DAY


Όλα έτοιμα είναι για την έναρξη του «Champion All Star Day», το οποίο ανοίγει την αυλαία του το πρωί της Κυριακής στο κλειστό του Γέρακα, εκεί όπου θα λάμψουν τα κορυφαία αστέρια των γυναικών. Στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το All Star Game ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις ξένες αθλήτριες της Α1 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ (σπορ+). Μία ώρα νωρίτερα (14:00-15:00), θα υπάρξει livestreaming από το www.sport24.gr για τον αγώνα ανάμεσα στις Επίλεκτες αθλήτριες από αθηναϊκές ομάδες της Α2 και την Εθνική Κορασίδων.

Θυμηθείτε τι δήλωσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στην οριστικοποίηση της συμφωνίας στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

Ενημερωθείτε για τα τελικά ρόστερ και τους προπονητές, μάθετε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης, δείτε την αφίσα που σχεδιάστηκε ειδικά για την εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο με τις εντυπώσεις του Γενικού Διευθυντή Νότιας Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, Champion Europe SpA, Δημήτρη Ματεμτζή, μιλώντας στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ.

Παρακολουθείστε το μήνυμα για γεμάτο γήπεδο που έστειλε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, αλλά και όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Στουραϊτης στην Web TV.

Επίσης, δείτε τον Γενικό Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης, ο οποίος μιλά στην κάμερα της ομοσπονδίας ζητώντας ένα ζεστό χειροκρότημα για όλα τα κορίτσια, αλλά και την... εναλλακτική πρόταση-έκπληξη της Βαρβάρας Λάγιου μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, για το All Star... Night, όπως αποκάλυψε στην Web TV.

Τέλος, μάθετε όσα προηγήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στο Δημαρχείο του Γέρακα παρουσία των αθλητριών και δείτε τις βραβεύσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Και βέβαια... προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης την Champion, το Kορπή, αλλά και τη Νestle Fitness και Farantouris Financial Advisors που χωρίς την συμβολή τους δεν θα φτάναμε να μετράμε μόλις λίγες ώρες για την έναρξη του μεγάλου ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...