Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΡΕΝΤΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ήττα για το γυναικείο μας τμήμα, στον εκτός έδρας αγώνα για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, από την ΑΕ ΡΕΝΤΗ με 3-1 (22-25, 28-26, 25-23, 25-19).
Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο διαστήματα. Στα δύο πρώτα σετς, όπου παίχτηκε συναρπαστικό και πολύ καλό βόλει και από τις δύο ομάδες και στα δύο επόμενα κατά τα οποία τα συνεχόμενα λάθη και των δύο ομάδων δεν μας επέτρεψαν να απολαύσουμε το αντάξο θέαμα που μας πρόσφεραν οι ομάδες στην αρχή του αγώνα.
Η ομάδα μας, εμφανίστηκε με διαφορετικό πρόσωπο, από τον προηγούμενο αγώνα και δεν κατάφερε να πλησιάσει την απόδοση του αγώνα εναντίον του Φοίνικα και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά, απέναντι σε μια ψυχωμένη ομάδα, η οποία κέρδισε δίκαια, αν και η διαφορά στα σετς ήταν πολύ μικρή.
Στο 1ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, μέχρι το 18-18, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας μ΄ ένα καλό ντεμαράζ, κατάφερε και το κέρδισε.
Ίδια εικόνα και στο 2ο, αλλά με άλλο πρωταγωνιστή, το Ρέντη, ο οποίος έφτασε να προηγηθεί με 24-20, απώλεσε 6 setballs, αλλά τελικά το 7ο ήταν και το τυχερό.
Στο 3ο σετ, οι ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το τέλος, με το Ρέντη να δείχνει την κατάλληλη ψυχραιμία στο τέλος και να το κερδίζει.
Στο 4ο σετ, η oμάδα μας έβγαζε την εικόνα, να παίξουμε να τελειώνουμε και επέτρεψε στο Ρέντη να το κερδίσει εύκολα.
Παρά τα λάθη των διαιτητών (κα. Μεταξά και κ. Κουτσούλας), οι οποίοι δέχτηκαν παράπονα και από τις δύο ομάδες, αυτοί κρίνονται πολύ καλοί.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ξεροβάσιλας) Χονδρού(φωτό), Αναστασοπούλου, Στρατίκη, Πατσιαβούδη, Βλάχου, Κώτσου, Φράγκου - Φραγκάκη(λ).
ΑΕ ΡΕΝΤΗ: (Μενδρινός) Σταυροπούλου, Τρανταφυλλίδου, Νικολάκη, Πάλι, Κολυάρδου, Ζώρζου, Νασκιντασβίλι (λ), Μόκα.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΙΡΙΔΑ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-1
ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΙΛΙΟ 3-1
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΥΡΥΑΛΗ 1-3
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΤΡAXΩΝΕΣ 44-09 42
-----------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 40-09 38
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 38-11 37 (4)
4. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 40-13 37 (2)
5. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 26-25 23
6. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 22-32 19
7. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 22-33 17
8. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21-35 15
9. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 19-36 13 (3)
-----------------------------------------
10. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 19-36 13 (0)
11. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 17-38 11
12. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 12-43 05

Η 15η αγωνιστική, επεφύλασσε αρκετά απρόοπτα αποτελέσματα, τα οποία αντί να ξεδιαλύνουν την κατάσταση στην ουρά την περιπλέκουν περισσότερο. Συγκεκριμένα, κατάφεραν και έχασαν οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 5-6-7-8 και κέρδισαν οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 9-10-11, μειώνοντας σημαντικά τη διαφορά. Έτσι, προβλέπεται στις τελευταίες 7 αγωνιστικές να διεξαχθούν συναρπαστικοί αγώνες και οι ενδιαφερόμενοι θα τους παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα.
Το Ίλιο, όσο ζει ελπίζει, ενώ οι Ευρυάλη, Ρέντης και Ίριδα, δείχνουν αναμορφωμένοι. Η Αργυρούπολη και ο Θρίαμβος δείχνουν τις τελευταίες αγωνιστικές μια κάμψη, ενώ σχετικά αδιάφορος παραμένει μόνο ο Φοίνικας.
Στην κορυφή, σημαντική νίκη πέτυχαν οι Τράχωνες, με την οποία απέκτησαν σημαντική διαφορά για την άνοδο 4 και 5 πόντων από τους διώκτες τους.

8 σχόλια:

  1. Η ομάδα μας, εμφανίστηκε με διαφορετικό πρόσωπο, από τον προηγούμενο αγώνα και δεν κατάφερε να πλησιάσει την απόδοση του αγώνα εναντίον του Φοίνικα και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά, απέναντι σε μια ψυχωμένη ομάδα, η οποία κέρδισε δίκαια, αν και η διαφορά στα σετς ήταν πολύ μικρή.
    ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 'ανώνυμε'' τι εννοείς; Και επειδή κάποιος στο ιστολόγιο του Ρέντη,έγραψε ότι θα κερδίσει ο Ρέντης 3-0 ή 3-1 τι σημαίνει; Ότι ''έδωσε'' η Δραπετσώνα τον αγώνα; Μήπως δεν ξέρεις το υπόλοιπο πρόγραμμα της ομάδας μας; Αν το ήξερες θα έβλεπες ότι είμαστε ένα από τα τρία φαβορί για τον υποβιβασμό. Αλλά γιατί να το δεις; Δε σε συμφέρει! Απλά να πετάξουμε τη λάσπη και ότι κάτσει. Ντροπή και αίσχος για σένα και όποια ομάδα εκπροσωπείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι τελευταίο προς όλες τις κατευθύνσεις. Όσο είμαι εγώ προσωπικά και ο αδελφός μου στη διοίκηση της ομάδας, η Δραπετσώνα ποτέ ούτε ''δίνει'', ούτε ''παίρνει'' αγώνες, ούτε καν έχουμε διανοηθεί ποτέ να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Όπως είναι καθαρή η πορεία μας 8 χρόνια τώρα, έτσι και θα τη διατηρήσουμε με οποιοδήποτε κόστος. Όπως ανεβήκαμε μετά από 6 χρόνια ''καθαρά'' έτσι και θα παραμείνουμε, γιατί πάνω απ΄ όλα βάζουμε την τιμή και την υπόληψη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗ ΣΕ ΕΙΔΑ....
    Κρατούσες μια Samsonite και έφευγες απο το γήπεδο χαμογελαστός. Εχω όμως την εντύπωση οτι την ίδια Samsonite κρατούσε και ο εκπρόσωπος της Αργυρούπολις μετά τον αγώνα με την Ευριάλη.
    ΜΗΠΩΣ τελικά κάποιοι γίνονται πολύ γραφικοί?
    ΜΗΠΩΣ τελικά κάποιοι ψάχνουν να βρουν άλλοθι για τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τους?
    ΜΗΠΩΣ τελικά αυτός ο κάδος της ανακύκλωσης πού βγάζει συνεχώς τους ίδιους παράγοντες πρέπει κάποια στιγμή να αδειάση? Νot Me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δάσος του βόλει χρειάζεται ανθρώπους να το φροντίσουν για να αναπτυχθεί και όπως όλοι ξέρουμε με κοτσάνες δε φυτρώνουν δένδρα. Not Me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μημπως εισαι ο ιδιος που εγραψε και στο blog του Ρεντη πριν μια εβδομαδα το αποτελεσμα για να εχεις αλλοθι για την ανικανοτητα σου να δημιουργησεις φετος μια ομαδα ανταγωνιστικη. Ντροπη σου και μονο που το σκεφτηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία διαφήμιση της Samsonite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δραπετσώνα - Τράχωνες μμμμμ παίζεται
    Φοίνικας - Ρέντη δύο δγακωτό. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα 2-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...