Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Την ήττα γνώρισε το τμήμα των παγκορασίδων μας, στον εκτός έδρας αγώνα μας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος από το ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-0 (25-03, 25-10, 25-10) σε 54΄.
Η ομάδα μας παρατάχτηκε με σύνθεση ανάγκης, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα των κορασίδων μας στο Αιγάλεω. Είναι ένα βασικό θέμα αυτό, που πρέπει να αντιμετωπίσει η ΕΣΠΕΔΑ, γιατί στο παρελθόν, υπήρξαν ομάδες οι οποίες κοιτώντας το πρόγραμμα του αντίπαλου, άλλαζαν τους εντός έδρας αγώνες τους και τους έβαζαν πάνω στους αγώνες άλλου τμήματος του αντίπαλου, με προφανή στόχο να τον αποδυναμώσουν. Το πρόβλημα αυτό θα λυνόταν εύκολα, αν η διοργανώτρια αρχή, τοποθετούσε τους αγώνες σε συγκεκριμένες ημέρες. Δηλαδή, π.χ. τις παγκορασίδες μόνο το Σάββατο και τις κορασίδες μόνο την Κυριακή.
Τέλος πάντων, αυτά είναι ψιλά γράμματα για την ΚΕΠ της ΕΣΠΕΔΑ.
Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, ήταν καλή και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Για την ιστορία, αναφέρουμε τα έτη γέννησης των κοριτσιών που ήταν στην αποστολή: 2 του ΄96, 1 του ΄97, 2 του ΄98, 1 μία του ΄99 και 3 του΄00.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μιζρακιάν και της κας. Μαρδά.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ζωγιοπούλου) Βεντούρη(φωτό), Χόρτη, Πιερράτου, Παπαδοπούλου, Κακαγή, Στοίτσεβα (αρχ. 6άδα), Ιωσηφίδου, Βέκκου, Ευσταθιάδου.
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Βεντούρα) Ρούσσου, Μπαντίδου, Κοτσαμπά, Σκούρου, Δημητροπούλου, Μαναριώτη, Δελούση (λ), Ρατσίμπουλα, Γκατζία, Μασούρα, Καρλάφτη.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΩΝΑΣ 3-1
ΖΩΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-3
ΜΕΛΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12-01 08
-------------------------------------
2. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 12-01 08
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 09-05 07
4. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 07-06 06
5. ΑΟ Γ. ΖΩΗ 05-10 05 (02)
6. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 05-09 05 (01)
7. ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 03-11 05 (0)
8. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 02-12 04

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί το σύστημα στην ΕΣΠΕΔΑ, αλλά απ' την ΕΣΠΑΑΑ για τις όποιες αλλαγές πρώτα ενημερώνονται και τα 2 σωματεία και μετά επικυρώνονται. Και επίσης, σαν συμβουλή μας έχει δωθεί πρώτα τα σωματεία να μιλάνε μεταξύ τους και να συμφωνούν και να μην "επιβάλλεται" από κάποια πλευρά μια αλλαγή. Και έπειτα δε νομίζω ότι υποχρεούται το άλλο το σωματείο να δεχτεί αλλαγή, ειδικά όταν δεν υπάρχει αντικειμενικά σοβαρός λόγος, ενώ
    θεωρητικά μια αλλαγή πρέπει να γίνει 1 βδομάδα πριν την επίσημη διεξαγωγή του αγώνα.

    Τώρα το να ορίζονται συγκεκριμένες μέρες οι αγώνες παγκορασίδων και κορασίδων (στις νεάνιδες είναι άλλη περίπτωση), αυτό δε γίνεται, παίζει ρόλο και η διαθεσιμότητα των γηπέδων κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΕΣΠΕΔΑ Νίκο, οι αλλαγές γίνονται ακόμα και την ίδια μέρα ή και 8 ώρες πριν το ματς. Όλοι οι γηπεδούχοι, διαθέτουν τα γήπεδα και για τα δύο τμήματα και όλοι στα εντός έδρας αγωνίζονται διαφορετικές ημέρες στα δύο τμήματα τους. Άρα, θα ήταν εύκολο να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα για κάθε πρωτάθλημα, τουλάχιστον από τη β΄ φάση και μετά. Εμείς αυτή την ασυδοσία την πληρώσαμε πέρσι, την πληρώνουμε και φέτος, χωρίς βέβαια να ρίχνω δόλο στην Πετρούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ.

    8 ώρες πριν το ματς? Στην ΕΣΠΑΑΑ 4 μέρες αν γίνει αίτημα μπορεί να γίνει "χαμός", γιατί θεωρητικά αρχή της εβδομάδας βγαίνουν οι διαιτητές (βέβαια μιλάμε για πολύ πιο μεγάλη ένωση, με μεγάλες αποστάσεις). Αλλά, θεωρώ άδικο να γίνεται κάποια αλλαγή χωρίς συναίνεση των σωματείων.

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...