Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΣΠΕΔΑ - ΕΣΠΑΑΑ 2-1 ΣΤΟ CHAMPION ALL STAR DAY

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ στον Γέρακα είχε, στην αρχή της ημέρας, λάμψη από το… μέλλον. Επίλεκτα κορίτσια από τα κλιμάκια της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ «γέμισαν» με χαμόγελα αλλά και ωραίο βόλεϊ το κλειστό γυμναστήριο στον πρώτο αγώνα του Champion All Star Day που έγινε παρουσία δεκάδων φίλων, μεγάλων και μικρών, του αθλήματος.

Νικήτριες οι κοπέλες από τα σωματεία της Δυτικής Αττικής με 2-1 σετ (29-27, 25-19, 12-15). Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γεωργία Μεταξά και Αθηνά Πάτση. Για την ΕΣΠΑΑΑ που είχε στον πάγκο της την Μαρία Καλαρά, έπαιξαν οι: Μαριάνα Ψυλλάκη (ΑΕΚ), Αρετή Μπαφατάκη (Ιωνικός), Εβίνα Ζουγανέλη (Σχολή Μωραϊτη), Σοφία Κατσίκη (Κορωπί), Μαρίνα Δάβαρη (Κορωπί), Φλώρα Βλατάκη (Παλλήνη), Ουρανία Μαυροπάνου (Ιωνικός), Σταυρούλα Πολυδώρου (Μαρκόπουλο), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Μαρκόπουλο), Αναστασία Κωνσταντώνη (Μαρκόπουλο), Κατερίνα Ποδαρά (Ενωση Βύρωνα), Σοφία Κούκια (Πανελλήνιος).

Με την ΕΣΠΕΔΑ, προπονήτρια της οποίας ήταν η Δήμητρα Λυκογιάννη, αγωνίστηκαν οι: Πολυτίμη Μπίλια (Ολυμπιακός), Βιργινία Δικαιούλια (Μίλων), Κατερίνα Μηλιάρη (Ολυμπιακός), Δανάη Μουρατίδη (Ολυμπιακός), Σοφία Λαμπροπούλου (Αιγάλεω), Σεβαστή Μπανίκα (Μίλων), Ειρήνη Καλεμιρεκάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Παγώνη (Άρτεμις Κορυδαλλού), Ευαγγελία Κώτσου (Δραπετσώνα), Ιωάννα Γαλάνη (Τράχωνες), Σήλια Πανταζοπούλου (Ηλιούπολη), Ελένη Χάλαρη (Ένωση Ιλίου).

Τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν, πολλές φορές έκαναν πλάκα μεταξύ τους την ώρα του αγώνα, καθώς όλες είναι γνωστές ως συμπαίκτριες ή αντίπαλες και μετά το τέλος της δικής τους γιορτής δήλωναν κατενθουσιασμένες. «Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και μεγάλη τιμή για εμάς. Ελπίζω να το ζήσουμε ξανά», είπε η Μαριάνα Ψυλάκη, ενώ η Εβίνα Ζουγανέλη πρόσθεσε: «Χαρήκαμε που είδαμε φίλες και γνωρίσαμε κι άλλες. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία».

Οι νικήτριες Πολυτίμη Μπίλια και Βιργινία Δικαιούλια φυσικά δεν αναφέρθηκαν στην επικράτησή τους, σημειώνοντας: «Ήταν καταπληκτική εμπειρία να συμμετέχουμε κι εμείς στη γιορτή του βόλεϊ. Γνωρίσαμε πολλές αθλήτριες, είδαμε κάποιες που ήδη ξέραμε, κάναμε πλάκα, το ευχαριστηθήκαμε».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...