Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - Γ. ΖΩΗΣ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Ήττα για το παιδικό μας τμήμα στον εντός έδρας αγώνα για την 5η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος από τον ΑΟ Γ. ΖΩΗ με 3-0 (14-25, 21-25, 22-25).
Ο αγώνας ήταν πολύ κακός, λόγω της απόδοσης και των δύο ομάδων, οι οποίες δε θύμισαν σε τίποτε τις μεταξύ τους ομηρικές μάχες της τελευταίας 8ετίας, όπου μέχρι και πέρυσι έπαιζαν πολύ καλό βόλει και οι αγώνες κρίνονταν σχεδόν πάντα στον πόντο. 
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Ρέππα και Τριανταφυλλόπουλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Θεοχαρίδης, Τζαννετουλάκος, Ανδρεόπουλος, Πολλάλης, Μπουλγάρου, Μαστρογιάννης, Ραπατάς (λ), Παύλου, Δεμιτζόγλου, Ψαράκης, Καλόβολος.
ΑΟ Γ. ΖΩΗ: (Χατζημιχάλης) Τσιτσιπάς, Αθανασόπουλος, Σιάφλας, Δημόπουλος, Πηγαδάς, Μπερμπερίδης, Χριστοδουλόπουλος (λ), Χρήστου, Λαουτάρης, Πανταζόπουλος.
Ο άλλος αγώνας του ομίλου μας, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ δυστυχώς δεν τελείωσε, γιατί το Περιστέρι αποχώρησε από το γήπεδο στο 5-5 του 5ου σετ, διαμαρτυρόμενο για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Στο γήπεδο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ο οποίος - κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων του Περιστερίου - είχε υβριστική και επιθετική συμπεριφορά κατά των αθλητών και συνοδών της ομάδας τους. Τώρα, η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από την ΕΣΠΕΔΑ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ Γ. ΖΩΗ 15-01 10
---------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 09-09 6
3. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 06-09 06
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 04-15 05
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...