Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΑΛΗΣ


Ανώνυμος είπε...
AΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 1η ΕΝΣΤΑΣΗ:γιατι πληρωνω τα φυλλα αγωνος 10 ευρω ενω στοιχηζει λιγοτερο 2η ΕΝΣΤΑΣΗ :να πλακωθουμε ολοι στις ενστασεις γιατι δεν μου αρεσει η φατσα του διαιτητη.3η ΕΝΣΤΑΣΗ:ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.ΠΕ.ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.----- ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ...ΤΟ volley...
Ανώνυμος είπε...
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!
Ανώνυμος είπε...
Αναμφισβήτητα κάθε ομάδα μπορεί να ασκήσει το δικαιωμά της να κάνει ένσταση αλλά όχι για κάτι τέτοιο.Το ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια τυχάνει και προπονήτρια δεν σηναίνει τίποτα απολύτως το επιλήψιμο καθώς δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και εκτός αυτού δεν παίζει καλύτερα επείδη είναι προπονήτρια.Δηλαδή δεν αποκτά αγωνίστικο πλεονέκτημα επειδή προπονεί μια ομάδα. Ας κοιτάξει κάθε ομάδα να παρουσιάζει ένα καλό σύνολο και να κερδίζει στους αγωνιστικούς χώρους και ας αφήσουμε τις ενστάσεις που μόνο κακό κάνουν στο άθλημα
Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΛΗΡΙΣΕ.
Ανώνυμος είπε...
Σας πόνεσε νομίζω και προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε τώρα!Εσείς ,μαζί με τις άλλες ομάδες που παρανομούν, καταστρέφετε το βόλλευ και οχι οι ενστάσεις!
Ανώνυμος είπε...
ΝΑΙ ΠΟΝΕΣΕ! Πόνεσε που εμείς σαν γονείς έπρεπε να δείχνουμε στούς νέους το τίμιο και το σωστό και ανταυτού τούς μαθαίνουμε το πλάγιο και εύκολο τρόπο .Το fair play υπάρχει στο λεξιλόγιο σου? Not Me

2 σχόλια:

  1. Με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι κάνετε το θέμα της ένστασης, που κατέθεσε η Ευρυάλη στο μεταξύ σας παιχνίδι,μείζον σημασίας για το τοπικό αλλά και γενικά για το ελληνικό βόλεϋ!!!

    Πραγματικά ο νόμος υπήρχε και υπάρχει και κανείς δεν τον υπολόγιζε μέχρι τώρα,παρά μόνο κάποιοι ευσυνείδητοι αθλητές-γυμναστές που περιμένουν να σταματήσουν την ενεργό δράση για να πάρουν την θέση τους στον πάγκο κάποιας ομάδας σαν προπονητές.Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό το σκέλος αλλά σε άλλο!

    Θα μιλήσω για την κατάθεση ενστάσεων από μία ομάδα σε έναν αγώνα κατά του κύρους ή της διεξαγωγής ενός αγώνα με αντίπαλο που "φοβούνται" ότι στο μέλλον θα τους προκαλέσει προβλήματα στην παραμονή ή στην άνοδο ή στο πέρασμα της στην επόμενη φάση των ομίλων.

    Αγαπητοί κύριοι του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας σας θυμίζει κάτι η παραπάνω περιγραφή?

    Εμένα μου θυμίζει την ένσταση που Η ΟΜΑΔΑ σας είχε καταθέσει για να μην γίνει ο αγώνας μεταξύ Γ.Σ.Σ. Πανιώνιος και της ομάδας στο πρωτάθλημα εφήβων....
    Θυμάστε....τότε που είχατε ομαδάρα, κατά την άποψη σας-γιατί τα αποτελέσματα άλλα έδειξαν- που κάνατε ένσταση για ακαταλληλότητα του γηπέδου στο 1ο λύκειο Ν.Σμύρνης?
    Που θα ήταν θέμα πόντων(σετ ίσως) για το ποια ομάδα θα πέρναγε στην επόμενη φάση όταν θα τελείωνε η Α΄Φάση των ομίλων?
    Θυμάστε...που κάνατε ένσταση για ένα γήπεδο που πάντα ήταν και είναι ακόμη έτσι...με τους τοίχους κοντά στις γραμμές,την σκαλωσιά στην γωνία,τους θεατές να κάθονται πάνω στην σκηνή του θεάτρου πίσω από την μία τελική γραμμή?
    Σας θυμίζει κάτι?

    Για να μην πώ ότι δεν σας άρεσε και το Μ.Μερκούρη το γήπεδο του Ολυμπιακού που έπαιζε σε διεθνείς διοργανώσεις και δεν σας άρεσε για τα τοπικά σας!!!Δεν είχε λέγατε ομοιόμορφη επιφάνεια και ότι στις ενώσεις του ταρτάν υπήρχαν ταινίες!!!
    Ήμαρτον....

    *θα χαρώ πολύ να δώ και την δική μου άποψη αναρτημένη στο ιστολόγιο σας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε. Φυσικά με χαρά μας δεχόμαστε και αναρτούμε και τις αντίθετες απόψεις, όπως ήδη το έχουμε κάνει με προηγούμενες και θα το κάνουμε και με τη δική σου.
    Ασφαλώς και σου διαφεύγουν κάποια γεγονότα τα οποία δεν τα αναφέρεις, επειδή - θέλω να πιστεύω - δεν τα γνωρίζεις ή είσαι παραπληροφορημένος.
    1. Εμείς διαμαρτυρόμαστε - όσον αφορά την ένσταση της Ευρυάλης - για γεγονός το οποίο έχει καταδικάσει ολόκληρο το ελληνικό βόλει και έχει αποτυπωθεί με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση (και με τη συμμετοχή της Ευρυάλης) των σωματείων σε Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.ΠΕ. το 2009 και είναι προς απόσυρση από τη Νομική Υπηρεσία της Γ.Γ.Α. Η ενέργεια δε της Ευρυάλης, έχει καταδικαστεί από το σύνολο των σωματείων της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών.
    2. Ή ένσταση που είχαμε καταθέσει τότε, που αφορούσε το γήπεδο που χρησιμοποιεί ο Πανιώνιος για το τμήμα των έφηβων, ΔΕΝ υποστηρίχτηκε στην ΕΣΠΕΔΑ. Η ένσταση μας αφορούσε σαφώς και προσδιόριζε ότι ο Πανιώνιος αποκτούσε ''μεγάλο αγωνιστικό πλεονέκτημα'' χρησιμοποιώντας ένα γήπεδο που σε καμιά περίπτωση δεν είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί σε αγώνες έφηβων και τέλος πάντων έχει συνηθίσει να παίζει εκεί,με τους τοίχους στα 3μ. και το χαμηλό ταβάνι, ενώ για τις άλλες ομάδες αυτό είναι πολύ δύσκολο. Σου διαφεύγει μάλλον, ότι και άλλες ομάδες, έχουν βάλει θέμα στην ΕΣΠΕΔΑ, για αυτό το γήπεδο.
    3. Το θέμα που αναφέρεις για το γήπεδο του Ολυμπιακού, πρώτη φορά το ακούω. Η Δραπετσώνα ποτέ δε μίλησε για ανώμαλη επιφάνεια και ταινίες. Απορώ και εκπλήσσομαι για την αναφορά σου αυτή. Στο σημείο αυτό έγκειται η παραπληροφόρηση σου.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε τις όποιες αντιρρήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...