Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. την Παρασκευή 28-1-2011 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της συναδέλφου Γιώτας Τζίφα η οποία «έφυγε» από κοντά μας το Σάββατο 22-1-2011 σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. ο Νεκτάριος Χαλβατζής μέλος του Δ.Σ. και την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ εκπροσώπησε το μέλος της Στέφανος Βασιλειάδης.


Την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Θεόδωρος Κουρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Βαζακόπουλος, ο ταμίας Δημήτρης Μεταξάς και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτης Τσιτσιπής , ενώ παραβρέθηκε σύσσωμη η Ε.Δ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ο Πρόεδρος Πάρης Βλασόπουλος και τα μέλη Στέφανος Ξυπολιτίδης και Τάσος Βιλιώτης.


Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ-Α..Α.Α.. Γιώργος Γεωργουλέας και οι διεθνείς διαιτητές Νώντας Γεροθόδωρος, Γιώργος Καραμπέτσος και Παναγιώτης Ρουσάκης καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας Σταύρος Μαυρικίδης.


Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο Νεκτάριος Χαλβατζής ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέα Μαυρομάτη,

• Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Θεόδωρος Κουρίδης
• Ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. Γιώργος Διαμαντόπουλος.
• Ο Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ-Α.Α.Α. Γιώργος. Γεωργουλέας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι εξής διαιτητές:

Οι ακόλουθοι διεθνείς διαιτητές για τις επιτυχίες τους σε διεθνές επίπεδο:
• Γιάννης Τσιμπινός (διαιτήτευσε σε Grand Slam της FIVB, σε FIVB World Tour και στον τελικό της CEV στο beach Volley).
• Xρήστος Κούβελος (Απέκτησε τον τίτλο του διεθνή διαιτητή beach volley την χρονιά που μας πέρασε).

Ο Λάμπρος Κίτσιος Παρατηρητής ΕΣΑΠ για την πολυετή του προσφορά στο Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.

Οι ακόλουθοι διαιτητές για την προσφορά τους στο volley, έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.:
• Γιώργος Βελώνης
• Γιώργος Βλάχος
• Νίκος Γιατράκος
Έγινε η απονομή των πτυχίων της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. τον Νοέμβριο του 2010
Το Δ.Σ. του ΣΥΔΠΕΔΑΠ στέλνει τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους φορείς του αθλήματος, για υγεία και επιτυχίες για το βόλεϊ μέσα στο 2011!
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...