Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Ξεκινάει σήμερα το πρωτάθλημα της Α΄ γυναικών στην ΕΣΠΕΔΑ.
Ο σύλλογος μας αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟ, σ΄ ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μπορούμε να λέμε ότι θα είμαστε μέσα στο φετινό μας στόχο που είναι βέβαια η παραμονή μας στην κατηγορία.
Ο Θρίαμβος, είναι μία από τις 4 - τουλάχιστον - ομάδες που μπορούμε να προσπεράσουμε στη βαθμολογία. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένος. Για το λόγο αυτό, η καθαρή νίκη στο σημερινό αγώνα είναι μονόδρομος για μας και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για αγωνιστικούς, αφού η σημερινή είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, στην οποία κατηγορία ήρθαμε για να μείνουμε και όχι να κάνουμε το πειραματόζωο και το ασανσέρ.
Ελπίζουμε, ότι το γυναικείο τμήμα θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί των άλλων τμημάτων και σήμερα θα πανηγυρίσουμε την 4η συνεχόμενη νίκη μας.
Ας ευχηθούμε, σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή περίοδο, χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και στο τέλος όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε τον πρωταθλητή.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας, είναι το εξής:

21:30 ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ)
21:45 ΑΕ ΡΕΝΤΗ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛ. ΣΥΓΚΡ.)
21:45 ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (ΑΛΙΜΟΥ)
21:30 ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ - ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ)

21:45 ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΔΓ ΠΕΙΡΑΙΑ Π. ΣΑΛΠΕΑΣ)
21:00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...