Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ (;) ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η Α2 ΑΝΤΡΩΝ

 Αύριο Σάββατο 23/10/10 αρχίζει(;) το πρωτάθλημα της Α2 αντρών. Για το αν τελικά θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική, θα αποφασιστεί σήμερα σε συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων με την Ε.Ο.ΠΕ. Οι σύλλογοι, προβάλουν  οικονομικά αιτήματα, που είναι η καθυστέρηση της πληρωμής της περσινής επιχορηγήσης από τη Γ.Γ.Α.. Αίτημα, που έχουν απόλυτο δίκιο γιατί το κράτος και σ΄ αυτήν την περίπτωση δείχνει ότι δε γουστάρει καθόλου τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί την τελευταία τους προτεραιότητα, όπως πολύ εύγλωτα αναφέρει σε επιστολή του προς την Ε.Ο.ΠΕ., ο σύλλογος των Νέων Μουδανιών, δηλώνοντας ότι δε θα συμμετάχει στο φετινό πρωτάθλημα. Το πλήρες έγγραφο, είναι το ακόλουθο:
''Εκ μέρους του Παναθλητικού ομίλου Ν.Μουδανιών θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την πρόθεσή μας να απέχουμε από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας . Οι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτή την απόφαση είναι καθαρά οικονομικοί . Όταν η θεσμοθετημένη επιχορήγηση που έπρεπε να πάρουμε για την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 τα εγκεκριμένα από τον κρατικό προϋπολογισμό χρήματα δεν μας τα δίνουν ,τι περιμένουμε να πάρουμε επιχορήγηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα χρήματα της εγκεκριμένης επιχορήγησης της περσινής χρονιάς που πήγαν ποιος τα πήρε; Πώς να ξεκινήσουμε την νέα αγωνιστική περίοδο, ας έβγαιναν καλύτερα από την αρχή του καλοκαιριού να μας έλεγαν ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα, ούτε να ελπίζουμε στο μέλλον ότι θα επιχορηγηθούμε, δεν υπάρχουν  χρήματα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, άλλες είναι πλέον οι προτεραιότητες της Γ.Γ.Α . Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ας σβήσει τα παιδιά μας να φύγουν από τα γήπεδα και να στραφούν στα ιντερνετ  καφέ μπαρ και στα ναρκωτικά  και στη θέση τους ας έρθουν μισθοφόροι αλλοδαποί  να πλαισιώσουν τις ομάδες της Α1. Για Εθνικές ομάδες θεωρείτε πλέον πολυτέλεια δε χρειάζονται.  Ας μαραζώσει το άθλημα και ας γυρίσουμε πίσω δεκαετίες, οι προτεραιότητες είναι αλλού για την πολιτεία και ας το καταλάβουμε πρώτα εμείς ότι δεν πάει άλλο, να αναβάλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος επ’ αόριστο μέχρι να μας καταβληθούν άμεσα μέσω της ομοσπονδίας αυτά που μας χρωστάνε και να δεσμευθούν με νόμο το ύψος της επιχορήγησης, η οποία δεν θα πρέπει να είναι κάτω του ποσού των 50.000,00 ευρώ που πιστεύαμε ότι θα πάρουμε μετά και από τις προφορικές δεσμεύσεις τους.
Μια δυναμική κινητοποίηση των ομάδων της Α2 θα φέρει αποτέλεσμα, διαφορετικά εμείς θα εκτεθούμε και ταυτόχρονα θα σβήσουμε τα όνειρα των παιδιών μας για ένα καλύτερο αύριο στη ζωή τους.
Θα σεβαστούμε την τελική απόφαση των ομάδων της Α2 για την έναρξη του πρωταθλήματος όποια και αν είναι,  απλά πιστεύομαι ότι τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει αντιδράσουμε.

Με εκτίμηση
 Ο πρόεδρος του τμήματος Βόλεϊ
 και ΓΓ του Συλλόγου

ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 1η Αγωνιστική (Σάββατο 23/10/2010)
Σαβ 23/10/2010 Δ. Βικέλας Β' 18.00 Φοίνικας Σύρου - ΣΠΑ Καρδίτσας
Σαβ 23/10/2010 Μίκρας 16.30 Γαλαξίας - Παναχαϊκή
Σαβ 23/10/2010 Μίλωνα 19.00 Μίλων - Οδυσσέας Αμαρουσίου
Σαβ 23/10/2010 Μεταμόρφωσης 19.00 Μεταμόρφωση - Κόροιβος Αμαλιάδας
Σαβ 23/10/2010 Αιγινίου 18.00 Νίκη Αιγινίου - Παμβοχαϊκός
Σαβ 23/10/2010 Ν. Μουδανιών 19.00 Ν. Μουδανιά - ΑΕΚ
Τα μάτια μας πάντως θα είναι στραμμένα, στη Νέα Σμύρνη, όπου θα κάνει ντεμπούτο ο αθλητής του συλλόγου μας Αλέξανδρος ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ, με την ομάδα του το Μίλωνα, εναντίον του Οδυσσέα Αμαρουσίου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...