Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Α1 ΑΝΤΡΩΝ

Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Απόλλων Καλαμαριάς υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά ότι η σημερινή αναμέτρηση (19.00, Novasports 4) είναι αυτή με την οποία ανοίγει και επίσημα η αυλαία της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Στους γηπεδούχους ο Χρήστος Πάτρας έχει έναν μικρό ενδοιασμό σχετικά με την κατάσταση του Κολομβιανού διαγώνιου Ισαχάρ (είχε ένα πρόβλημα στο χέρι), αλλά θα είναι στη 12άδα, ενώ όπως τόνισε ο ακραίος της ομάδας Θοδωρής Παπαδημητρίου: «Η πρεμιέρα μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα είναι σημαντικές. Παρόλα αυτά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα τα δώσουμε όλα κι ότι βγει».
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την Θεσσαλονίκη, με τον Στάθη Ντονά να μένει εκτός λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς κι έτσι ο Στέλιος Καζάζης έχει μοναδική λύση στη θέση του διαγώνιου τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
"Είμαστε καλά και θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Στόχος είναι αγώνα με αγώνα να κερδίζουμε το χρόνο που χάσαμε επειδή ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και παράλληλα να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχουμε όλοι υγεία και όλα από εκεί και πέρα μπορούμε να τα πετύχουμε"

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Παρασκευή 22.10.2010
Καλαμαριάς, 19.00 (Novasports 4): Απόλλων Καλαμαριάς - Παναθηναϊκός (Δεληκωστίδης, Αμασιάδης)
Σάββατο 23.10.2010
Ζηρίνειο, 18.30: ΑΟ Κηφισιάς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Καραμπέτσος, Μουλά)
ΕΑΠ, 19.00: ΕΑ Πατρών Λουξ - Πανελλήνιος ΓΣ (Πανούτσος, Μυλωνάκης)
Ρέντη, 19.30: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας, Ρουσάκης), ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές
Βασιλικών, 20.00: Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Επίκουρος ISS (Μιχελινάκης, Γεωργιάδης)
Δευτέρα 25/10/10
Μίκρας, 19.00 (Novasports 3): Ηρακλής - ΓΣ Λαμία (Θεμελής, Καραμπαλάσης), ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...