Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ 11 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Στην 45η θέση της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί εδώ και μια 10ετία η FIVB έπεσε η Εθνική Ελλάδας Ανδρών μετά τη διαμόρφωση της νέας βαθμολογίας που προέκυψε ύστερα από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ιταλίας. Η ελληνική ομάδα από την 36η θέση κατρακύλησε στην 45η μαζί με το Βέλγιο και λίγο πιο μπροστά από την Μποτσουάνα και την Τουρκία η οποία εντός του 2011 θα μας ξεπεράσει διότι προκρίθηκε στα τελικά του Euro-11. Υπενθυμίζεται ότι την «χρυσή διετία» 2002-2004 η ελληνική ομάδα ήταν μέσα στις 10 καλύτερες ομάδες της παγκόσμιας κατάταξης.

Αμετάβλητες έμειναν οι τέσσερις πρώτες θέσεις με την Βραζιλία, την Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Σερβία να κρατούν τις δυνάμεις τους και η Κούβα με τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ να εκτοξεύεται τρεις θέσεις και από την 8η να βρίσκεται στην 5η. Η Ιταλία υποχώρησε μία θέση και βρίσκεται στην 6η θέση (από την 5η), ενώ η Πολωνία από την 6η θέση υποχώρησε στην 9η.
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...