Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ PRODIGY ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το ελληνικό κοινό αγαπάει πολύ τους Prodigy! Δυστυχώς όμως η έξτρα συναυλία της Αθήνας που ανακοινώθηκε δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ αλλάζει και ο χώρος διεξαγωγής στην Αθήνα (μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaeKwonDo).
Η αναγγελία των εμφανίσεων των θεών της dance-rock μουσικής The Prodigy μετά από χρόνια, τον προσεχή Σεπτέμβριο προκάλεσε μεγάλο ρεύμα ενθουσιασμού στο κοινό τους, με αποτέλεσμα η συναυλία της Αθήνας (17/9 στο Αθηνών Αρένα) να γίνει sold-out μέσα σε 15 ημέρες, εν μέσω θερινών διακοπών Αυγούστου!
Έτσι, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια, προστίθεται δεύτερη ημέρα εμφάνισης του συγκροτήματος στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο http://www.ticketarena.gr/ και από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και στα καταστήματα Public και το Tickethouse. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.
Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης (18/9 στο ΠΑΟΚ Αρένα), έχει ήδη πωληθεί το
μεγαλύτερο τμήμα των εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει μόλις 2000 εισιτήρια. Η προπώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη 17/09/2010 έως 18/09/2010

Info

Τοποθεσία Αθήνα: Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaeKwonDo
Θεσσαλονίκη: ΠΑΟΚ Αρένα
Ημερομηνία Αθήνα: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου
Θεσσαλονίκη: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες http://www.detoxevents.gr/
Τιμές εισιτηρίων-Προπώληση Αθήνα: Προπώληση: 43 Ευρώ στο http://www.ticketarena.gr/, και από 3/9 και στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στα καταστήματα Public. Ταμείο: 48 Ευρώ
Θεσσαλονίκη: Προπώληση: 40 Ευρώ στο Tickethouse
http://www.ticketarena.gr/
Ταμείο: 45 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...