Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Ακούγεται απίστευτο. Μακάρι να είναι και αληθινό!
Ο Αχιλλέας στα πλαίσια της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων υποσχέθηκε, όπως διαβάζουμε στο σάιτ της ΕΟΠΕ: «Κυριακή θα παίζετε, Τετάρτη θα πληρώνεστε».
AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ FREEVOLLEY

Η άποψή μας rentis volley
Αλήθεια δεν μας εξήγησες κ. Αχιλλέα ποια Τετάρτη θα πληρώσετε τα χρέη των ομάδων που οφείλεται από το 2006. Γιατί τέτοια πρεμούρα για τις Εθνικές κατηγορίες. Οι ομάδες που ήταν σε Εθνικές κατηγορίες και τώρα αγωνίζονται σε Τοπικά Πρωταθλήματα πότε θα πάρουν τα λεφτά τους, και τελικά είναι κοροϊδία ομάδες Εθνικών κατηγοριών που δίνουν χιλιάδες ευρώ για παίκτες να παίρνουν αμέσως τα λεφτά από την ΕΟΠΕ για τις μετακινήσεις τους και εμείς που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ομάδες για την ανάπτυξη του αθλήματος καθώς και τους αυριανούς αθλητές-τριες με τις δικές μας τσέπες να μας αφήνεται στην τύχη μας. Έλεος, βόλεϊ δεν είναι μόνο οι Εθνικές κατηγορίες αλλά οι πάρα πολλές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων. Δώστε πίσω τα λεφτά μας, λεφτά που δώσαμε για τις μετακινήσεις μας σε Εθνική κατηγορία για να κάνετε εσείς τζάμπα τα πρωταθλήματα σας.
Αναδμοσίευση από rentisvolley.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...