Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ


Με ήττες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στα ταμπλό διπλού αποκλεισμού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κάτω των 23 ετών, στην Κω, οι ελληνικές ομάδες που παραμένουν στη διοργάνωση.

Οι Νίκος Ζουπάνης / Ανέστης Δημητριάδης πλησίασαν στην κατάκτηση του πρώτου σετ, αλλά ηττήθηκαν 0-2 (19-21, 13-21) από τους Πολωνούς Μίχαλ Κατζιόλα / Γιάκουμπ Σαλάνκιεβιτς και πέρασαν στο ταμπλό των ηττημένων. Επόμενος αντίπαλός τους είναι τώρα οι Ελβετοί Μάτς Κόβατς / Γιόνας Κίσσλινγκ, το πρωΐ της Παρασκευής.

Στις γυναίκες οι Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγιάννα Μεθενίτη ηττήθηκαν με 0-2 (13-21, 11-21) από τις Τσέχες Κριστίνα Κολόκοβα / Μαρκέτα Σλούκοβα και παίζουν το τελευταίο χαρτί τους το πρωΐ της Παρασκευής εναντίον των Λετονών Ανέτε Κραστίνα / Γιάνα Γιαουντζέμα. Επίσης ηττήθηκαν και οι Γεωργία Τερζόγλου / Όλγα Μπουτίνα, με 0-2 (11-21, 10-21) από τις Ρωσίδες Εβγκένια Ουκόλοβα / Άννα Βοζάκοβα. Οι Τερζόγλου / Μπουτίνα ξαναπαίζουν, στο ταμπλό των ηττημένων, με τις Σουηδέζες Ζίγκριντ Σίμονσσον / Τάντβα Γιόκεν, το πρωΐ της Παρασκευής.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Μαρίνα της Κω, συνεχίζεται την Παρασκευή και ολοκληρώνεται το Σάββατο.
Στη φωτογραφία ο Νίκος Ζουπάνης σε προσπάθεια μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...