Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ


Αποχαιρέτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κάτω των 23 ετών, στην Κω, και οι γυναικείες ομάδες της Ελλάδας, μετά τις ήττες που υπέστησαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι Γεωργία Τερζόγλου / Όλγα Μπουτίνα αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν στις Τσέχες Μαρτίνα Μπονέροβα / Μπάρμπορα Χερμάνοβα, αλλά ηττήθηκαν στο τάϊ-μπρέϊκ με 1-2 (09-21, 27-25, 09-15) σε 55 λεπτά.

Στο τάϊ-μπρέϊκ και με έντονα παράπονα από τους Έλληνες επόπτες γραμμών ηττήθηκαν και οι Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγηάννα Μεθενίτη, που προηγήθηκαν 1-0 σετ και έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς σε δύο σετ εξ αιτίας των υποδείξεων των διαιτητών. Οι Ελληνίδες υπέκυψαν τελικά στις Πολωνές Κίνγκα Κολοσίνσκα / Μπεάτα Γκάλεκ με 1-2 (23-21, 21-23, 07-15) σε 62 λεπτά.

"Μας αδίκησε κατάφωρα η διαιτησία", είπε η Μαγκανάρη μετά τον αγώνα. "Στο 20-20 του δεύτερου σετ, και ενώ η μπάλλα ήταν μέσα, με υπόδειξη του επόπτη ο πόντος δόθηκε στις αντιπάλους μας. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να προκριθούμε στην οκτάδα και είναι κρίμα το όνειρο να στο στερεί όχι δική σου ενέργεια, αλλά η υπόδειξη ενός επόπτη".

Και οι δύο ελληνικές ομάδες κατέλαβαν την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται στη Μαρίνα της Κω και το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώνεται το Σάββατο, με ημιτελικούς από τις 11:00, μικρούς τελικούς από τις 17:00 και τελικούς από τις 19:00.

Στη φωτογραφία οι Μεθενίτη - Μαγκανάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...