Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ



Με ήττες από ελληνικής πλευράς ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley Κάτω των 23 ετών στην Κω.

Οι Νίκος Ζουπάνης / Ανέστης Δημητριάδης προηγήθηκαν με 1-0, αλλά υπέκυψαν στους Χαβιέ Φολγκέρα / Κριστιάν Σαλβαδόρ από την Ανδόρρα με 1-2 (21-17, 18-21, 13-15). Εν τούτοις, η ελληνική ομάδα, χάρη στην πρωϊνή νίκη της επί των Σουηδών Γιόχαν Χάννα / Μαγκνους Κάρλσσον με 2-0 (21-14, 21-11), διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, έστω ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Στον τελευταίο αγώνα τους των ομίλων, το πρωΐ της Πέμτπης, ώρα 11:30, οι Ζουπάνης / Δημητριάδης αντιμετωπίζουν τους Ιταλούς Πάολο Νικολάϊ / Πάολο Ινγκρόσσο.

Λίγο νωρίτερα, οι Χάρης Σακόγλου / Μιχάλης Λαμπρινός είχαν φθάσει στα πρόθυρα μεγάλης νίκης επί των Ελβετών Μάτς Κόβατς / Γιόνας Κίσσλινγκ. Με απίστευτη ψυχή οι Έλληνες γύρισαν το εις βάρος τους 8-12 του τρίτου σετ και έφεραν το παιγνίδι στα ίσα, αλλά τελικά υπέκυψαν στους Ελβετούς με 16-18 ύστερα από τρία χαμένα μάτς-μπωλ, με το τελικό σκορ 1-2 (21-14, 16-21, 16-18). Ήταν η δεύτερη ήττα στον όμιλο για τους Σακόγλου / Λαμπρινό, που τώρα θέλουν μόνον νίκη στον τελευταίο αγώνα τους την Πέμπτη, ώρα 10:45, εναντίων των Ουκρανών Βαλέρι Σαμοντάϋ / Σεργκέϊ Ποπώφ, νικητών του περυσινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κάτω των 20 επίσης στην Κω.

Από τους έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων προκρίνονται στο ταμπλό διπλού αποκλεισμού οι δύο πρώτες κάθε ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται στη Μαρίνα της Κω Πέμπτη και Παρασκευή και ολοκληρώνεται το Σάββατο, με τους τελικούς προγραμματισμένους να διεξαχθούν υπό το φως των προβολέων.
Στη φωτογραφία Ανέστης ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και Νίκος ΖΟΥΠΑΝΗΣ.

Πλήρη αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, www.cev.lu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...