Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ


Έσπασαν το 'φράγμα' της 9ης θέσης με την εξαιρετική νίκη στο Μίλνερ Όπεν του Παγκοσμίου Σιρκουΐ Beach Volley Swatch-FIVB, στη Χάγη οι Μαρία Τσιαρτσιάνη / Βίκυ Αρβανίτη μπήκαν στην οκτάδα.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας (νούμερο 15 του τουρνουά) μετά τη νίκη επί της Αμερικανίδας Ολυμπιονίκου και πρωταθλήτρια κόσμου Μίστυ Μαίη και τη συμπαίκτριά της Νικόλ Μπράναγκ (Νο. 7) με 2-0 (21-15, 21-13), στη συνέχεια νίκησαν και τις Βραζιλιάνες Κριστίνε Σαντάννα / Μάρτινς Αντρέζα που διεθνώς εκπροσωπούν τη Γεωργία επίσης με 2-0 (21-15, 21-13). Με τις νίκες αυτές οι Τσιαρτσιάνη / Αρβανίτη εξασφάλισαν τουλάχιστον την 7η θέση, που είναι και η υψηλότερη την εφετινή περιόδο.

Στη συνέχεια του τουρνουά, οι Ελληνίδες πέφτουν επάνω στις πανίσχυρες Βραζιλιάνες Λαρίσα Φράνσα / Ζουλιάνα Φελισπέρτα Σίλβα, νούμερο 1 του τουρνουά, με τις οποίες αναμετρώνται το πρωΐ του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...