Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΗ ΣΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε ξαφνικά στον προπονητή του συλλόγου μας κ. Γιάννη ΠΛΗΘΗ, το οποίο δε θα του επιτρέψει για κάπιοο διάστημα να εξασκήσει τα καθήκοντα του, η διοίκηση του συλλόγου μας, ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Βασίλη ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του αντρικού μας τμήματος.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η θέση αυτή καλύφθηκε από τον καταξιωμένο τεχνικό κ. Ξεροβάσιλα, ο οποίος επιστρέφει σε ομάδα της πόλης μας έπειτα από 9 χρόνια απουσίας, όταν είχε την τεχνική επίβλεψη του γυναικείου τμήματος του ΑΓΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Την περσινή περίοδο ο κ. Ξεροβάσιλας ήταν τεχνικός στη γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής στην Α2, ενώ για τη φετινή δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος του ΜΙΛΩΝΑ.
Ήδη προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος, που θα γίνει τη Δευτέρα 30/08 στις 19:30 στα γραφεία του συλλόγου και οι τελευταίες μετεγγραφικές κινήσεις για να οριστικοποιηθεί το δυναμικό της ομάδας.
Όσον αφορά την κάλυψη της θέσης του κ. Πλήθη στο γυναικείο τμήμα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με καταξιωμένο τεχνικό και θεωρείται θέμα ημερών να κλείσει και αυτό το κενό.
Από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε, είναι η γρήγορη επανένταξη κοντά μας του φίλου μας Γιάννη Πλήθη, δυνατού και σιδερένιου όπως ήταν πάντα.
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Ξεροβάσιλα (πρώτο από δεξιά) με την ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ, την περίοδο 2005 - 06.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ25 Αυγούστου 2010 στις 9:55 μ.μ.

    Ευχομαι στον φιλο και συναδελφο Γιαννη Πλιθη οτι το καλυτερο και να επιστρεψει πισω γρηγορα στους αθλητικους χωρους σιδερενιος και στον αλλο φιλο μου Βασιλη Ξεροβασιλα καλη επιτυχια στην νεα του προσπαθεια μιας και αυτη ειναι δεδομενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...