Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Πλώρη για το χρυσό μετάλλιο έβαλε η Εθνική ομάδα των Εφήβων στο Βαλκανικό που διεξάγεται στη Νέα Δοϊράνη της FYROM. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε με 3-1 σετ (25-23, 32-30, 13-25, 26-24) την Τουρκία στον πρώτο ημιτελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από τον αγώνα που ξεκίνησε στις 21.30 ανάμεσα στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 20.00.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καραβιδόπουλος δήλωσε:
«Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα και που έχω για αθλητές μου τα συγκεκριμένα παιδιά. Πιστεύω ότι δείξαμε με την αγωνιστικότητα και το πάθος για τη νίκη ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται κατά καιρούς. Η συμμετοχή στον τελικό είναι μία υπέρβαση και πιστεύω να έχουμε την ανάλογη συνέχεια και στον αυριανό αγώνα. Καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι είχαμε μία αναποδιά. Επαθε διάστρεμμα ο Δρογκάρης μετά το δεύτερο σετ και τον αντικατέστησε ο Ρεζκ. Ακόμη, ο Τζιουμάκας στο 4ο σετ αντικετέστησε τον Παλέντζα κι άφησε πολλές υποσχέσεις. Επαιξαν όλα τα παιδιά που είχαμε στη διάθεσή μας και είμαι απολύτως ευχαριστημένος από όλα. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4οι σετ, όπου βρεθήκαμε πίσω με 16-12 αλλά κάναμε την ανατροπή και κερδίσαμε τον αγώνα. Οποιος κι αν ειναι ο αντίπαλός αύριο, εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι αυτό θα προσπαθήσουμε και στον τελικό».


ΕΛΛΑΔΑ (Καραβιδόπουλος): Δρογκάρης, Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κοκκινάκης, Γάτσης, Κυριακίδης, Ζήσης (λ.) / Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Τζιουμάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...