Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ Κ-23 ΣΤΗΝ ΚΩ


Iκανοποιητική για τις γυναίκες, αλλά λίγο δυσκολότερη για τους άνδρες θεωρείται η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της πρώτης φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volley Κάτω των 23 ετών, που αρχίζει το πρωΐ της Τετάρτης (ώρα 10:00) στην Κω.

Οι Νίκος Ζουπάνης / Ανέστης Δημητριάδης κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν ομάδες της Ιταλίας, της Ανδόρρας και της Σουηδίας, ενώ οι Μιχάλης Λαμπρινός / Χάρης Σακόγλου θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανία, Ελβετία και Ουκρανία.

Στις γυναίκες οι Μαρικρίστα Μαγκανάρη / Πηγηάννα Μεθενίτη θα παίξουν εναντίων ομάδων από την Λετονία, Δανία και Τσεχία. Οι Γεωργία Τερζόγλου / Όλγα Μπουτίνα αντιμετωπίζουν την Ισπανία, την Εσθονία και τη Σουηδία. Η τρίτη ελληνική ομάδα, των Γιώτα Βλεσερού / Κέλλυ Κορακοβούνη, που δηλώθηκαν την τελευταία στιγμή για να πάρουν μια κενή θέση που άφησε η Νορβηγία, θα παίξουν με τις Τσεχία, Ιταλία και Ουκρανία.

Προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ενός από τους έξι ομίλους, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες, για να σχηματίσουν το 16άρι ταμπλώ διπλού αποκλεισμού.

Αναλυτικά οι όμιλοι όπως προέκυψαν από την κλήρωση:

ΑΝΔΡΕΣ:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Γερμανία, Ελβετία, Ουκρανία, Ελλάς 2.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πολωνία, Ισραήλ, Φινλανδία, Ολλανδία.
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία, Τσεχία, Σαν Μαρίνο, Βουλγαρία.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Αυστρία, Σερβία, Γερμανία.
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: Γαλλία, Λετονία, Πορτογαλία, Τουρκία.
ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ελλάς 1, Ιταλία, Ανδόρρα, Σουηδία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Τσεχία, Ιταλία, Ουκρανία, Ελλάς 3.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Γερμανία, Σλοβακία, Τουρκία, Πολωνία.
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία, Ισραήλ, Φινλανδία, Γερμανία.
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πολωνία, Γαλλία, Ελβετία, Ρωσία.
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Εσθονία, Σουηδία, Ελλάς 2.
ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ελλάς 1, Λετονία, Δανία, Τσεχία.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Μαρίνα της Κω, θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου, με τους τελικούς προγραμματισμένους να διεξαχθούν υπό το φως των προβολέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...