Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΜΙΝΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PURESSENCE


Δύο από τα μέλη των Puressence, ο τραγουδιστής James και ο κιθαρίστας Lowell, θα βρεθούν στην Ελλάδα για επιλεγμένες ακουστικές συναυλίες τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου.
Η φωνή του James μας έχει συντροφέψει 15 χρόνια τώρα με τα υπέροχα κομμάτια των Puressence και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ζωντανά, ακουστικά και με τη συνοδεία μιας κιθάρας και μόνο, καθηλώνει!
Στο πρόγραμμα των δύο μελών του Βρετανικού γκρουπ περιλαμβάνονται φυσικά πολλά από τα κομμάτια τους τα οποία αγαπήσαμε επί χρόνια αλλά και επιλεγμένες διασκευές που θα προκαλέσουν αίσθηση! Οι Puressence ετοιμάζουν νέο άλμπουμ και το πρώτο single από αυτό θα ακουστεί στα ραδιόφωνα στις αρχές Σεπτεμβρίου!
Οι Puressence θα βρεθούν σε πλήρη σύνθεση στο φετινό φεστιβάλ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, στις 31 Ιουλίου, ενώ μια εκτενής περιοδεία ετοιμάζεται για τη προώθηση του νέου άλμπουμ, στα τέλη Νοέμβρη
Οι ημερομηνίες της μίνι ακουστικής τουρ:
Τρίτη 27 Ιουλίου, Ληξούρι Κεφαλλονιάς, Beach bar, Fishbones
Πέμπτη 29 Ιουλίου, Πρέβεζα, Κάστρο Παντοκράτορα (με Joanna Drigo)
Παρασκευή 30 Ιουλίου, Catamaran, Ρίο Πάτρας






Info

Τοποθεσία-Ημερομηνία Τρίτη 27 Ιουλίου, Ληξούρι Κεφαλλονιάς, Beach bar, Fishbones
Πέμπτη 29 Ιουλίου, Πρέβεζα, Κάστρο Παντοκράτορα (με Joanna Drigo)
Παρασκευή 30 Ιουλίου, Catamaran, Ρίο Πάτρας
Ημερομηνία info@moremusic.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...