Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ


Σε ένα ιδανικό περιβάλλον , με πλήθος κόσμου και εξέχουσες προσωπικότητες της αθλητικής και πολιτικής ζωής να δίνουν το ‘’παρών’’, ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων στις Ράχες. Στους αγώνες παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μπατζελή, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Στουραϊτης, ο Δήμαρχος Εχιναίων κ. Κορμάζος, ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μάριος Γκιούρδας καθώς και η πρωταθλήτρια του beach volley, Θάλεια Κουτρουμανίδου.

Στους εφήβους, οι Βραχνάς / Παππούλης από Κω, κατάφεραν να επιβληθούν στον μεγάλο τελικό των Γούρμου / Ραβονίκου από Θεσσαλονίκη, με 2-0 σετ (21-18, 21-13). Με τη λήξη του τελικού, οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδος δήλωσαν, εμφανώς ενθουσιασμένοι: ‘’Ήταν μια δίκαιη επικράτηση και πραγματικά το αξίζαμε. Έχουμε δουλέψει πολύ και εντατικά όλο το καλοκαίρι και είναι η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας μας. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε και τον τελικό Παίδων στα Γιάννενα, όπου θα πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.’’

Στις Νεάνιδες, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Βλαχάκη/ Σπανού, από Χανιά και Χαλκίδα αντίστοιχα. Έπειτα από δύο πρώτες θέσεις στα Open Χανίων και Θεσσαλονίκης κατάφεραν να κατακτήσουν και το τελικό τουρνουά, επικρατώντας των Βλασερού / Καρατζοπούλου από Αθήνα με 2-0 σετ(21-15, 21-14). Οι ίδιες, λίγο μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τόνισαν: ‘’ Είμαστε πολύ ικανοποιημένες. Δείξαμε χαρακτήρα στον τελικό και τον κατακτήσαμε, απέναντι σε μια καλή ομάδα’’.

Οι τελικοί μεταδόθηκαν ζωντανά, δορυφορικά, από το Star Κεντρικής Ελλάδος, και μέσω αυτού θα μεταδοθούν σε αρκετά τοπικά, περιφερειακά δίκτυα τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...