Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ


Αγαπητέ μου Νίκο,
σε γνώρισα από κοντά πριν 2 χρόνια, όταν ήρθα στο γραφείο σου και σου έβαλα το ΄΄τρυπάκι΄΄ για την ανατροπή της τότε διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. Δέχτηκες με μεγάλη χαρά να συμβάλεις και συ στην πορεία που τότε άρχισε και έπαιρνε σάρκα και οστά. Και έφτασε στο τέλος της με νικηφόρο αποτέλεσμα, γεγονός που χαροποίησε ολόκληρο το ελληνικό βόλει.
Μετά, άρχισαν τα προβλήματα και οι αντιθέσεις. 'Ομως και μέσα απ΄ αυτά δε σου κρύβω, πως πολύ δύσκολα η σκέψη μου έφτανε σε σημείο να σε χαρακτηρίσω με άσχημο τρόπο.
Τέλος πάντων, φτάσαμε στο σημερινό σημείο, όπου οι δρόμοι μας είναι τελείως αντίθετοι και εσύ επέλεξες να συνδράμεις ψηφορικά τους προ 2 χρόνων αντίπαλους μας. Δε σε κρίνω γι΄ αυτήν την επιλογή σου. Σε κρίνω όμως για τη χθεσινή σου τοποθέτηση, στην οποία αναφέρεσαι στην περίφημη συνεδρίαση της Ε.Ο.ΠΕ. που προήδρευσες και προσπαθείς να δικαιολογήσεις (γιατί άραγε εσύ;) τη στάση σου.
Σε ρωτάω λοιπόν:
Ποιον Μπεργελέ, να θαυμάσω; Αυτόν που σε εκείνο το συμβούλιο επικαλέστηκα το παρελθόν του και τις δημοκρατικές του ιδέες και τον κάλεσα να μη συνηγορήσει σε τέτοια αντιδημοκρατική απόφαση και εκείνος πράττοντας ορθά, παραιτήθηκε από τη θέση του δηλώνοντας μάλιστα, ότι: ΄΄εγώ δε μπορώ να πάρω τέτοια απόφαση΄΄ ή το Μπεργελέ το χθεσινό που μιλάει για άνανδρους, για ορθή την τότε απόφαση επανάληψη ψηφοφορίας (πού ξανάγινε άλλωστε; πάντως σίγουρα όχι στις διαδικασίες του κόμματος σου), που μιλάει για προσωπικά κασετόφωνα του Κυριακίδη, όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι η μαγνητοφώνηση των πρακτικών έγινε από το κασετόφωνο της Ομοσπονδίας, το οποίο πήρε μαζί της η κα. Παπαγεωργίου και ξέχασε να το φέρει στην επόμενη συνεδρίαση, η οποία έγινε χωρίς ηχογραφημένα πρακτικά, που καλεί τον κόσμο να φηφίσει στις 29 του μήνα, ως εκπρόσωπου της Νίκης Αιγινίου (Νίκο, ξέχασες τη θέση που είχες πάρει για το παράνομο δελτίο του Κρασέφσκι; και τώρα είσαι εκπρόσωπος της ομάδας αυτής;)
Ποιον Μπεργελέ, λοιπόν να θαυμάσω;
Νίκο μου, για να μην περιμένω απάντηση, απαντώ εγώ. Θαυμάζω το Μπεργελέ που άκουγα από τα νεανικά μου χρόνια για τη δράση του στο χώρο της πετοσφαίρισης, γι΄ αυτά που άκουγα από τους φίλους μου που είχαν την τύχη να είναι φοιτητές σου, για τις γνώσεις και άποψη του για την Αρχαία Ελλάδα και τέλος το Μπεργελέ που όσο άντεξε παρουσίασε τον εαυτό του σ΄ αυτό το συμβούλιο της 07/07.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...